RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Tirdzniecības centrā Domina Shopping atvērts Next apģērbu veikals bērniem

Tirdzniecības centrā Domina Shopping atvērts Next apģērbu veikals bērniem
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 04.03.2013. 12:15

Paplašinot bērnu preču un apģērbu veikalu klāstu, tirdzniecības centrs Domina Shopping atvēris veikalu Next Kids. Vairāk nekā 200 m2 lielajā tirdzniecības vietā plašā sortimentā pieejami apģērbi, aksesuāri un apavi gan jaundzimušajiem un mazuļiem, gan bērniem un pusaudžiem. Tāpat pēc rekonstrukcijas durvis vēris veikals Este, nodrošinot pircējiem vēl plašākas apavu izvēles iespējas.

 

“Tirdzniecības centrs Domina Shopping atrodas ļoti izdevīgā vietā – tas kā ar roku aizsniedzams gan Rīgas centra, gan Purvciema, Pļavnieku, Teikas iedzīvotājiem. Tāpēc par zīmola Next otrā veikala mājvietu Latvijā izvēlējāmies tieši šo tirdzniecības vietu, pircējus priecējot ar izcilas kvalitātes un neparasta dizaina bērnu apģērbiem, apaviem, kā arī aksesuāriem,” saka zīmola Next pārstāvja Baltijā Modir Holding ģenerāldirektors Austris Krūmiņš

Jaunais Next Kids pievienojies vairāk nekā 20 tirdzniecības centra Domina Shopping bērnu preču veikaliem, nodrošinot iespēju vienuviet visplašākā klāstā iegādāties gan rotaļlietas, gan apģērbus, apavus un aksesuārus. Savukārt apavu veikalā Este iedvesmu jauniem pirkumiem varēs rast īsti modes un stila “mednieki” – veikalā plašā klāstā pieejami tādi zīmolu apavi sievietēm un vīriešiem kā Salamander, Lloyd, Clarks, HŌGL, Gabor, ARA, GEOX, Peter Kaiser un Rieker un citi.

 

„Esam patiesi gandarīti, ka tirdzniecības centra Domina Shopping veikalu klāstam pievienojas arvien jauni nomnieki – durvis vēris bērnu apģērbu veikals Next Kids, savukārt marta vidū esam iecerējuši atvērt Poļu apavu veikalu CCC, auto piederumu veikalu AutoLand un Benu aptieku. Tāpat arī virkne mūsu patstāvīgo nomnieku veic pārmaiņas un rekonstrukcijas, lai pircējiem būtu iespēja iedvesmoties pavasarim un iegādāties jaunu apģērbu, apavus un aksesuārus,” stāsta Eda Magone, Domina Shopping mārketinga vadītāja.