RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Sabiedrībā zināmi sportisti pulcējas rekonstruētā Nike veikala T/C Spice atklāšanā

Sabiedrībā zināmi sportisti pulcējas rekonstruētā Nike veikala T/C Spice atklāšanā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 09.03.2013. 15:15

Līdz ar jaunās pavasara/ vasaras sporta sezonas sākšanos, durvis pēc rekonstrukcijas 7.martā vēris Nike veikals T/C "Spice". Veikala atklāšanās pasākumā bija sastopamas vairākas sabiedrībā zināmas personas, kuras novērtējušās Nike zīmola sniegtās priekšrocības. 

 

Nike veikala atklāšanas pasākumu pēc rekonstrukcijas apmeklēja vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, - tostarp Sieviešu skrējiena vēstneses. Viesu vidū bija arī Zelta zivtiņas seriāla varoņi, kuri improvizētā modes skatē demonstrēja pēc savas gaumes izvēlētus jaunākās pavasara/ vasaras kolekcijas modeļus.

Savukārt visām daiļā dzimuma  pārstāvēm muzikālu priekšnesumus sniedza grupa Musiqq. ikviens pasākuma viesis varēja piedalīties kopīgas sienas veidošanā, piestiprinot flīzi ar savu īpašo novēlējumu. Siena tika veidota par godu Nike dibinātājam Bilam Bovermanam. Viņš ar savu darbu veicis nenovērtējamu ieguldījumu skriešanas attīstībā visā pasaulē, dāvājot cilvēkiem iespēju šo nodarbi padarīt komfortablu un priekpilnu. Šīs divas īpašības Nike radītajās sporta precēs apvienojas maksimālas ērtības un jaunāko sporta modes tendenču formātā.

Īpaša Nike preču iezīme ir dažādas krāsu salikumi, tos savstarpēji nesaskaņojot, provocējot, radot sportisku un avangardisku stilu. Tomēr vislielāko uzsvaru Nike liek uz tehnoloģisko risinājumu izmantošanu. Viens no izcilākajiem pavasara sezonas piemēriem ir jaunie Nike Flyknit Lunar one+ apavi, kuri veidoti no viengabalaina stingra adījuma, neizmantojot papildus sintētiskus materiālus, ir ļoti viegls un nodrošina nepieciešamo balstu. Nike produkciju izvēlas 2012.gada stilīgākā aktrise, Sieviešu skrējiena vēstnese Dārta Danēviča:

 

„Stilīgs var būt dažādos formātos, bet galvenais priekšnoteikums – katrai situācijai jāizvēlas attiecīgs apģērbs, tādējādi spējot par 100% nodoties mirklim un to izbaudīt. Nike vienmēr bijis mans iecienītākais brīvā laika un sportošanas apģērbu zīmols. Tomēr tagad, kad aktīvi gatavojos Sieviešu skrējienam un veicu ikrīta skrējienu sešas reizes nedēļā, jo īpaši izjūtu šī zīmola produktu sniegtās priekšrocības. Gan Nike apģērbs, gan apavi ir ērti un to dizains ir noformēts līdz pēdējai niansei, ļaujot man koncentrēties tikai un vienīgi uz skriešanu.”

Ņemot vērā Nike iesaistīšanos aktīvā dzīvesveida popularizēšanā, Nike oficiālais pārstāvis - SIA  „Sportland” rīko divus no centrālajiem sporta pasākumiem Latvijā. 1.maijā starts tiks dots Latvijā pirmajam Sieviešu skrējienam, kura galvenais mērķis ir pievērst jebkuru daiļā dzimuma pārstāvi sportiskam dzīvesveidam. Savukārt, 18.augustā jau ceturto reizi norisināsies vienīgais liela mēroga sporta pasākums Latvijā Nike Riga Run, kur pilnībā visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai – organizācijas “Ziedot.lv” projektam “Mazajām sirsniņām”.