RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Pasaules slavenu zīmolu apģērbi nopērkami veikalā Denim Dream

Pasaules slavenu zīmolu apģērbi nopērkami veikalā Denim Dream
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 10.03.2013. 16:25

Piektdien, 8.martā, t/c Spice, ar slavenību demonstrētu modes skati, tika atklāts veikals Denim Dream. Denim Dream ir Poldma Traiding LTD apģērbu importētāja Baltijas valstīs piecdesmit trešais veikals. Jaunajā veikalā ir iespējams iegādāties kvalitatīvu zīmolu apģērbu. Zīmols piedāvā apģērbu gan sievietēm, gan vīriešiem ikdienai un svētkiem. 

 

Jaunais veikals Denim Dream atrodas Rīgā, t/c Spice. Veikals ir atvērts pēc vērienīgas rekonstrukcijas un piedāvā jaunāko zīmolu kolekcijas no tādiem brendiem kā – Guess, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Fornarina, Desigual, Mustang, Calvin Klein, Tom Tailor un citi.

 

Lāsma Jugāne, uzņēmuma mārketinga daļas vadītāja: „Denim Dream veikalu tīkls ir labi pazīstams visās Baltijas valstīs ar savām gaumīgajām un daudzveidīgajām preču kolekcijām. Mūsu klientiem mēs piedāvājam modes pasaules modernāko un klasisko zīmolu klāstu. Denim Dream veikalos piedāvāto dizaineru preces atspoguļo to autoru personību un emocijas, kas piešķir radītām drēbēm unikālu vērtību. Dizaineri izveidotajos modeļos iegulda sirdi un dvēseli, līdz ar to zīmolam ir īpaša noskaņa. Mūsu mērķis ir iepriecināt apmeklētājus ļaujot viņiem izbaudīt neaizmirstamu modes iedvesmu kopā ar lielisku apkalpošanu.”

 

Jaunatvērtajam veikalam Denim Dream, t/c Spice, ir modernākais interjera koncepts no visiem Denim Dream veikaliem. Atklāšanas pasākumā klātesošie varēja vērot divas modes skates, kurās piedalījās sabiedrībā pazīstamas sievietes, un baudīt Dj Markusa Rīvas priekšnesumu. Pirmajiem 70 klientiem tika pasniegtas dāvanu kartes no Denim Dream, un katrs pircējs iegādājoties jaunās kolekcijas no veikala saņēma 15% atlaidi pirkumam.

 

Latvijā kopumā apģērbu importētājam Poldma Traiding LTD ir atvērti vienpadsmit veikali. Jaunums atvērtajā veikalā būs zīmols vīriešiem un sievietēm Calvin Klein, kā arī plašs aksesuāru piedāvājums. Veikalā ir pieejams apģērbs visiem – sievietēm un vīriešiem, tiem, kuri izvēlas klasisko stilu un tiem, kas dod priekšroku pēdējās modes tendencēm.