RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

MĒS, VĪRIEŠI, NELABOJAMIE FETIŠISTI: Sieviešu kājas zeķubiksēs - mūsu prieks un acuraugs VIDEO

MĒS, VĪRIEŠI, NELABOJAMIE FETIŠISTI: Sieviešu kājas zeķubiksēs - mūsu prieks un acuraugs VIDEO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 17.03.2013. 18:15

Sieviešu skaistās un garās kājas jaukušas mūsu prātus jau dekādēm ilgi, un, nenoliegsim, nekas nav skaistāks par garkājainu skaistuli, kas māk izcelt to, ar ko daba viņu dāsni apveltījusi.

 

Līdz ar britu karaļnama stilīgākās dāmas - Kembridžas hercogienes Keitas Midltones biežo gozēšanos tabloīdu presē, par prieku mums, savu atdzimšanu piedzīvojušas arī prinča Viljama sievas iemīļotās zeķubikses, kas ilgu laiku nepelnīti tika nostumtas skapja tumšākajā stūrī.

 

Turklāt gan zeķes, gan zeķubikses spēj lieliski izcelt formas un paslēpt to, kam citu acīm jāpaliek nepamanītam. Vienkāršas un nepārāk dārgas zeķubikses spēj sniegt to pašu efektu, ko citkārt dārga un neērta koriģējošā veļa. Un, jo skaistāka un pašpārliecinātāka sieviete jūtas, jo iekārojamāka viņa šķiet mūsu acīs.

 

Tā kā arī pavasaris un siltāks laiks vairs nav aiz kalniem, tad ar nepacietību gaidām, kad sievietes atkal parādīsies tērpušās nedaudz niecīgāk, legingu un bikšu vietā izvēloties kādas skaistas garās zeķes un burvīgus mini, un jauks mūsu prātus ar savām garajām kājiņām.

 

Pievienotajā video matereālā arī varat iepazīties ar aktuālākajiem un labākajiem padomiem zeķubikšu jomā, kas īpaši varētu patikt jūsu mīļotajām sievietēm.