RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

VAI TIEŠĀM TAS IR SEKSĪGI? No stringu biksītēm līdz omīšu bumbierenēm. Modes fiasko FOTO

VAI TIEŠĀM TAS IR SEKSĪGI? No stringu biksītēm līdz omīšu bumbierenēm. Modes fiasko FOTO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 09.04.2013. 12:35

No stringu biksītēm līdz omīšu cienīgām bumbierenēm - pirmo reizi kopš tālajiem piecdesmitajiem modē atkal atgriezušās milzīgās dāmu apakšbikses. Bet ko par to sacīs vīrieši?

 

Katru sezonu par  modes "upuriem" kļūst miljoniem sieviešu visā pasaulē, taču šoreiz ciest varētu nākties arī vīriešiem, kuri jau izsenis pieraduši savas mīļotās redzēt mazās un kārdinošās zīda biksītēs - par jaunāko modes tendenci sieviešu garderobē kļuvušas milzīgās "omju" apakšbikses.

 

Šajā pavasarī teju katrs sevi cienošs apakšveļas zīmols savā kolekcijā iekļāvis veļas komplektu, kas drīzāk iederētos vecmāmiņas senaizmirstajā pūra lādē, nevis mūsdienīgas sievietes garderobē. Un, lai gan modeles spēj lieliski izskatīties pat dizaineru trakākajos fantāzijas augļos, šī augšāmceltā mode noteikti neglaimo vidusmēra sievietes parametriem.

 

Lūk, arī kādas visai drosmīgas dāmas veiktais eksperiments, demonstrējot, kādu netaisnību šī veļa nodara  sievietes daiļajam augumam. Atliek vien cerēt, ka šoreiz dāmas būs gudrākas par modes namiem un akli nesakos kārtējam "modes kliedzienam".