RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Milzīgo krūšu dēļ skolniecei aizliedz piedalīties savā izlaidumā - VIDEO

Milzīgo krūšu dēļ skolniecei aizliedz piedalīties savā izlaidumā - VIDEO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 07.06.2013. 12:06

Kādā ASV skolā apsargi atteikušies 12. klases skolnieci ielaist savā izlaiduma ballē viņas pārlieku lielo krūšu dēļ.

 

Kā pastāstījusi 18 gadus vecā Britānija, kas piedzīvotā pazemojuma dēļ nav spējusi no sirds izpriecāties savā izlaiduma dienā, apsargi atteikusies meiteni ielaist izlaiduma balles norises vietā, paziņojot, ka meitenei savs krāšņais dekoltē ir jāpiesedz ar lakatu vai jāuzvelk vēl kāds apģērba gabals.

 

Apsargu uzvedības pamatā esot bijuši skolas izstrādāti noteikumi, kas paredzējuši, ka skolas pasākumos izvēlētais tērps nedrīkstot būt pārlieku atkailinošs. Tā kā meitenes kleita piesegusi vien pus muguru un izcēlusi viņas kuplās krūtis, apsargi meiteni ballē nav ielaiduši. 

 

"Lai gan laimīgā kārtā atradu ar ko piesegties, piedzīvotā pazemojuma dēļ viss atlikušais vakars bija sabojāts un no balles devos projām. Nu un, ka manas krūtis ir kuplākas kā vienaudzēm! Piemērotas kleitas meklējumos es mēroju ceļu līdz Kanādai, " stāsta jauniete. Turklāt iepriekš notikušajos skolas pasākumos līdzīga veida kleitas netika sagādājušas nekādas problēmas.

 

Arī meitenes vecāki ir sašutuši par notikušo, uzsverot, ka visi nepiedzimstam vienādi un attiecībā uz meitenes izmēriem nevaram salīdzināt golfa bumbiņas ar greipfrūtiem.