RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Karstas sievietes Valentīndienā izvēlas mežģīņu bikšturus. Arī seksīgā Karīna Akmens

Karstas sievietes Valentīndienā izvēlas mežģīņu bikšturus. Arī seksīgā Karīna Akmens
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 10.02.2014. 17:47

Puķes un šokolāde? Vai tomēr viņas mīļākās smaržas un smalka trifeļu izlase? Katru gadu 14. februārī miljoniem mulsuma pilnu vīriešu jau atkal un atkal attopas lielā jautājuma priekšā – ar ko vislabāk pārsteigt savu mīļoto Valentīndienā? Seksīgajai fitnesa modelei Karīnai Akmens ir priekšlikums – pikanti mežģīņu bikšturi no pašmāju modes zīmola LeCordes!

 

Kad smaržu mākonī ietinušies ziedu kalni viņas klēpī nonāk vismaz pāris reizes gadā, bet visdažādāko krāsu un faktūru našķi ir neatņemama radu un draugu dāvanu sastāvdaļa, tad pirmajā mirklī nereti var šķist, ka sievietei tīkamas dāvanas atrašana ir gatavais izaicinājums.  Bet to izdarīt nebūt nebūs tik grūti, ja vien zināsi, kur meklēt ko īpašu.

 

Ja seksīga apakšveļa, smaržas un šokolāde jau dāvināti katros svētkos, pienācis īstais laiks savu dāmu iepriecināt ar ko oriģinālāku un nedaudz pikantāku – Lecordes mežģīņu bikšturiem – dāvanu, kas prieku sagādās Jums abiem.

Vai tie taptu par ideālu guļamistabas aksesuāru, vai eleganti piestāvētu viņas baltajai darba blūzītei un mirdzošajam vakartērpam – izvēle, lai paliek Jūsu mīļotās ziņā. Taču varat būt drošs - vienaldzīga viņa nepaliks.

 

Turklāt, lai pārliecinātos, cik lieliski bikšturi izcels jūsu dāmas auguma smalkākās nianses un ķermeņa formas, piedāvāsim aplūkot, kā tie izskatās uz populārās un seksīgās fitnesa modeles Karīnas Akmens atlētiskā auguma, kas savulaik piedalījās īpaši zīmolam LeCordes veltītā fotosesijā.

 

Skaties, iedvesmojies un pārsteidz viņu visnegaidītākajā mirklī...

 

Par LeCordes

LeCordes elegantie un sievišķīgie aksesuāri izceļ sievietes seksualitāti, liekot tām justies vēl pievilcīgākām. Aksesuāri rosina iztēli par kaut ko īpašu, romantisku un noslēpumainu. Un reizēm tā gribās kaut ko savādāku.. atļauties mazām detaļām un akcentiem savai svētku sajūtai......