RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Aizkustinošs Fotostāsts: 8 gadus veca zēna patiesā mīlestība pret dzīvniekiem

Aizkustinošs Fotostāsts: 8 gadus veca zēna patiesā mīlestība pret dzīvniekiem
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 16.05.2014. 08:41

Filipīnās noticis kāds ļoti sirsnīgs un patīkams notikums. Astoņus gadus vecs zēns uzņēmies rūpes par klaiņojošiem suņiem. Sava dēla iniciatīvai sekojis arī viņa tēvs - savā mājā izveidojot dzīvnieku patversmi "Laimīgo dzīvnieku klubs"! Piedāvājam aplūkot skaistu fotostāstu!

 

Kad 8 gadus vecais filipīniešu puika vārdā Kens sāka pārāk bieži pazust uz visu dienu, viņa tēvs nolēma izsekot dēlu, lai noskaidrotu, vai jaunā atvase nedara blēņas. 

 

Liels bija tēva pārsteigums, kad viņš ieraudzīja, ka mazais Kens baro klaiņojošus un pamestus sunīšus. Nevienam nevajadzīgi, slimi, vārgi un pēc mīlestības alkstoši dzīvnieciņi - mazā puiša sirdī visiem bija vieta!

 

Lai arī sākotnēji tie bija ļoti tramīgi, tomēr Kena īpašā saikne ar jaunajiem draugiem nodrošināja abpusēju sapratni.

 

Šajā brīdī Kena tēvs nolēms, ka palīdzēs dēlam īstenot viņa sapni! 

 

Abi vīri pārveidoja savu garāžu tā, lai suņiem būtu, kur palikt. Tā, lai četrkājainie draugi justos kā mājās, varētu saņemt nepieciešamo medicinīsko palīdzību un neciestu no apkārtējās vides. 

 

Jau pavisam drīz jaunais miteklis bija gatavs, klaiņojošie suņi tika uzņemti un arī veterinārārsts ieradās, lai palīdzētu viņiem atveseļoties. 

 

Suņi bija ļoti slimi. Dažādas bakteriālas infekcijas, kas apgrūtināja pat viņu pārvietošanos, tomēr vetārsts sniedza vajadzīgo palīdzību.

 

Viss, ko vēlējās Kens bija palīdzēt saviem draugiem atveseļoties, kā arī sagādāt viņiem omulīgas mājas!

 

Lēni, bet stabili, suņu veselības stāvoklis sāka stabilizēties. Par godu šim notikumam, mazais Kens izdarīja pēdējo, kas nepieciešams patversmei - izdomāja tās nosaukumu! Tagad tā ir "Happy Animals Club" jeb "Laimīgo dzīvnieku klubs".  

 

Ļoti precīzs nosaukums - mazais pūkainis izskatās ļoti apmierināts un laimīgs par Kena rūpēšanos. Dažādi ziedojumi palīdzēja mazajam dzīvnieku mīļotājam atgriezt veselību un dzīvesprieku suņos!

 

Protams, pirms darba arī pašiem jānodrošinās pret slimībām. Tomēr tā ir maza rūpe, salīdzinot ar to, kādu prieku viņam sniedz palīdzēšana citiem!

 

Kens velta laiku dzīvniekiem pat tad, kad pilsēta piedzīvo elektrības zudumu (Filipīnās visai bieža parādība). Arī tad suņiem tiek sagādāti pēc iespējas komfortablāki apstākļi!

 

Suņi turpināja atveseļoties - tagad tie esot kā no jauna piedzimuši, stāsta Kens.

 

Kens un viņa tēvs suņiem palīdzēja tad, kad tiem tas visvairāk bija nepieciešams un neviens cita nebija!

 

Kens vienmēr bija vēlējies izveidot dzīvnieku patversmi. Tomēr diez vai pat viņa optimistiskākajos sapņos tas notika tik agri - 8 gadu vecumā! 

 

Kena tēvs šobrīd ir aizņēmies naudu bankā, lai paplašinātos un pie sevis uzņemtu vēl vairāk nežēlastībā kritušos dzīvniekus. "Laimīgo dzīvnieku klubs" neatteiks nevienam - sagādās mājas, pabaros un sniegs mīlestību. Kā mazais patversmes priekšnieks teica tēvam: "Tas nekas, ja nebūs vietas. Es varu gulēt ārā, lai suņi nāk manā istabā!"