RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Ar modes skati un bildinājumu atklāts Latvijas dizaina veikals “oskaR”

Ar modes skati un bildinājumu atklāts  Latvijas dizaina veikals “oskaR”
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.10.2014. 17:32

16. oktobra vakarā, tirdzniecības centrā „Mols”, ar lepnumu par labi zināmiem, kā arī jauniem un daudzsološiem pašmāju modes dizaineriem, tika atklāts ekskluzīvs apģērbu veikals “oskaR”. Svinīgā atklāšana tika ieturēta modes industrijas labākajās tradīcijās – ar drosmīgu modes skati, šampānieti un negaidītu bildinājumu.

 

Latvija ar vien skaļāk un drošāk lepojas ar Latvijā radītu dizainu, piedāvājot spilgtākās dizaina pērles pašmāju modes cienītājiem. Atklāšanas pirmajā daļā viesiem bija iespēja baudīt drosmīgu modes skati, novērtējot Latvijas dizaineru spilgtākās idejas. Tērpus demonstrēja arī “Misters Latvija 2014” Kristaps Vilde. Modes skate pārsteidza ar tādiem modes brīnumiem kā zīmola „Ulmaņbikses” unisex biksēm, “Ginta Budes Modes Nams” vīriešu apakšveļas kolekcijas demonstrējumu, oriģinālā zīmola “DRUU Fashion” apģērbiem un citiem latviešu modes veidotāju darbiem. Skate bija uzskatāms pierādījums, ka veikalā iegādājami gan krekli cilvēkiem, kas ciena humoru, gan ekskluzīvi, augstas kvalitātes apģērbi, kā zīmola “JUMS” ziemas, rudens virsjakas un mēteļi, kas līdz šim bijusi tikai eksporta prece.

 

“Priecājamies, ka Latvijā radītas lietas ir modē un piedāvājam “oskaR” veikalu ar vīrišķīgu piesitienu. „oskaR” ir vīrišķība, uzdrīkstēšanās, ekstravagance un praktiskums – ideāls džentlmeņa komplekts. Piedāvājam arī ekskluzīvas lietas modes cienītājām,” sacīja veikala “oskaR” atklāšanas vadītāja un biznesa attīstības menedžere Inga Lavrena.

 

Šķiet, ka “oskaR” gluži vai izveidojis Latvijas modes konspektu plašākai sabiedrībai, piedāvājot latviešu dizaina esenci. Veikals noteikti piesaistīs to Latvijas vīriešu uzmanību, kuri novērtē oriģinālu dizainu un augstu kvalitāti. „oskaR” apmeklētājiem piedāvā plašāko Latvijas dizaineru apģērbu un aksesuāru klāstu vienuviet, pārstāvot tādus zīmolus kā “JUMS” (vīriešu ziemas un rudens jakas, mēteļi), “WOWOWO” (tauriņi, kaklasaites un bikšturi), “YUTA” (vīriešu peldmēteļi), “iD2 SIA” (Iphone ādas maciņi), “RR SIA” (jostas un rokassprādzes vīriešiem), “BUG” (koka tauriņi un aproču pogas), “Alexandra Singur” (mēteļi), “One Wolf” (džinsi drosmīgiem nēsētājiem), “Cinnamons atelier” (parfīms vīriešiem un sievietēm), “AMBLINE” (vilnas, kokvilnas vai kašmira audumi vijumā ar dzintara pavedienu), “Tagill” (krekli ar bravūrīgiem uzrakstiem), “Ulmaņbikses” (pārstrādātas uzvalka bikses par harēmbiksēm), kā arī citi – “Recycled.lv”, “CEMME”, “Cartiero”, “Ecattus”, “Miesai SIA”, “YAYOI”, “Skinny Latvian”, “Ginta Budes Modes Nams”, “RIGA/SNAP”, “DRUU Fashion”, “Peša customs”, “Cevoul”, “MAMMU”, “Ance Pētersone” un “FL*SH”.

 

Lai gan, galvenokārt, piedāvājumā ir apģērbs vīriešiem, nav aizmirsts arī par dāmām. Sievietes veikalā „oskaR” atradīs unisex apģērbus, kā arī īpaši ekskluzīvus “Roman Strauhman” tērpus, kas teju vai uzskatāmi par mākslas darbiem, jo katrs apģērbs pieejams tikai vienā eksemplārā.

 

Veikala atklāšanas vadītāja un biznesa attīstības menedžere Inga Lavrena uzsvēra, ka veikala pamatideja ir funkcionālu un idejisku risinājumu savienojums. Pasākumu apmeklēja arī paši dizaineri un zīmolu pārstāvji: Sarmīte Mickēviča, Edgars Dzalbe, Raimonds Šteins, Iluta Druu, Dainis Bērziņš, Ivars Krutainis, Kārlis Ulmanis, Sintija Zīlīte, Ritvars Caunītis, Ance Pētersone, Kristīne Smilga un Elīna Vanaga.

 

Negaidīts vakara pārsteigums bija “oskaR” īpašnieces un kolektīva tuva drauga, uzņēmēja Alvja Sāra, romantiskais bildinājums. Uzņēmējs savai mīļotajai bija sarūpējis baltas rozes, balonus un lācīti, kura ķepu rotāja iespaidīgs saderināšanās gredzens. Pēc aizkustinoša stāsta par iepazīšanos, gluži kā filmās, notupies uz viena ceļa, Alvis Sārs lūdza mīļotās draudzenes Agneses Altmanes roku. Meitene, protams, draugu un viesu aplausiem skanot, teica jāvārdu.

 

Par veikalu “oskaR”:

 

“oskaR” ir vīriešu apģērbu veikals, kas piedāvā plašu Latvijas dizaineru apģērbu un aksesuāru klāstu. Veikals atrodas Krasta ielā 46, t/c “Mols” 2.stāvā.

 

Veikala jaunumiem var sekot Facebook.com lapā:

https://www.facebook.com/shoposkaR?fref=ts