RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Tiks demonstrēta vakarkleitu dizaineres Kristīnes Deimones jaunā kolekcija

Tiks demonstrēta vakarkleitu dizaineres Kristīnes Deimones jaunā kolekcija
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 19.11.2014. 16:50

Latvijā jau zināmā, provokatīvā modes dizainere Kristīne Deimone pieacināta kā viesmāksliniece jauna modes preču interneta veikala „„Must Wear”” atklāšanas pasākumā š.g. 20.novembrī , pl.18:00, restorānā „Illu Zion” Cēsu ielā 33.

 

Vēloties saglabāt intrigu, vakarkleitu dizainere Kristīne Deimone pagaidām atklāj tikai nedaudz informācijas par kolekciju: „Jaunās kolekcijas "Diamond Collection" jeb Dimantu kolekcija tapšanā saglabātas tās pašas materiāli, kuras icienījušas manas kliente - mežģīnes, Swarovski kristāli, zīds, caurspīdīgas detaļas. Tikai šoreiz dauz lielāka uzmanība pievērsta detaļām, oderējumam un pedantiskai apstrādei.”

 

Jaunās kolekcijas tērpi būšot erotiskāki, uzsver diainere un neslēpj, ka viņas radītie tērpi demonstrē erotiku un sievišķību, kā arī akcentē valkātājas trauslumu. „Ne katra sieviete var nēsāt manus tērpus – personībai jāpiemīt uzdrīkstēšanās spējai un pārliecībai par sevi, jo kleitas ir izaicinošas,” piebilst Kristīne Deimone

 

Kristīnes Deimones kolekcijas fotosesija tapusi sadarbībā ar fotogrāfu Arturu Martinovu restorāna „Illu Zion” greznajā interjerā, tādējādi uzsverot vakarkleitu kolekcijas izsmalcinātību un ekskluzivitāte. Pēc pasākuma tērpi būs pieejami iegādei turpat norises vietā, kā arī interneta veikalā „Must Wear” www.must-wear.com.

 

Modes preču interneta veikala „Must Wear” atklāšanas pasākuma ietvaros š.g. 20.novembrī , pl.18:00, restorānā „Illu Zion” Cēsu ielā 33. tiks prezentēti ari zīmolu „Daiga Latkovska” un „Dress & Code” tērpi, kā arī būs iespējams iepazīt rotaslietas un aksesuārus no „Bee with Love”, ”, „Tie Garden” un „NÀLI”.

 

Viesi tiks izklaidēti ar vokālistes Katy Tindemark uzstāšanos un TV šova „Minuta slavi” dalībnieks Dmitrijs Bubins, savukārt pasākumu vadīs pasakumos bieži sastopamais dziedātāju un producentu duets Aleks Silvers un Liera Štein. Pasākuma ietvaros būs iespēja ņemt dalību interaktīvos konkursos un iegūt vērtīgas balvas, kā arī mieloties ar atspirdzinošiem dzērieniem.