RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

Liepājas Simfoniskais orķestris, Amber un Christian Burns muzicēs „Coyote Fly”

Liepājas Simfoniskais orķestris, Amber un Christian Burns muzicēs „Coyote Fly”
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.11.2012. 07:58

Hennessy rīkotās starptautiskās pasākumu sērijas Hennessy Artistry ietvaros 14/12/2012 Rīgā, kluba «Coyote Fly» telpās, jau otro gadu norisināsies īpašs muzikāls pasākums.

 

Pirmo reizi Rīgas sabiedrība tika iepazīstināta ar šo muzikālo platformu pirms gada, kur mākslinieku muzikālais sniegums un pasākuma atmosfēra tika atzinīgi novērtēta aicināto viesu vidū, iemantojot plašu publikas interesi. Arī šogad ir gaidāms intriģējošs muzikāls pārsteigums. Vakara gaitā muzicēs gan Latvijas mūziķi, proti, Liepājas Simfoniskais orķestris un Aija Vītoliņa (Amber), gan arī viesis – populārais deju un klubu mūzikas vokālists Christian Burns no Lielbritānijas. Viņš ir sadarbojies ar daudziem izciliem klubu mūzikas māksliniekiem (David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto), un šobrīd plašāk zināmais ir skaņdarbs «In The Dark», ko mākslinieks izpilda kopā ar Tiesto.

 

Koncertšovs būs uzdrīkstēšanās un izaicinājums gan mūziķiem, gan Hennessy Artistry – Liepājas Simfoniskajam orķestrim atskaņot deju un klubu mūziku, bet Aijai Vītoliņai un Christian Burns pielāgoties orķestra skanējumam, savukārt Hennessy Artistry – uzdrīkstēties jaukt un meklēt harmoniju dažādu vērtību paletē, piedāvājot klausītājiem neatkārtojamu iespēju baudīt dažādo profesionālo mākslinieku sniegumu uz vienas skatuves kopējā izpildījumā.