RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

The Mascaron iepazīstina ar otro singlu no drīzumā gaidāmā EP

The Mascaron iepazīstina ar otro singlu no drīzumā gaidāmā EP
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 28.02.2013. 19:22

Melodiskā progresīvā metāla apvienība “The Mascaron” ir laidusi klajā otro singlu ar nosaukumu “The Night Before”. “The Night Before” ir otrā dziesma no “The Mascaron” pavasarī gaidāmā debijas EP. “The Night Before” ietver modernā metāla raksturu un skanējumu ar progresīviem ģitāras rifiem un harmoniskām melodijām. Dziesma ir par cilvēka personības dalīšanos. Šo un debijas singlu “Out of Time” iespējams lejupielādēt bez maksas grupas oficiālajā Facebook lapā: http://bit.ly/freetnb

 

Kā otrs svarīgs jaunums ir grupai “The Mascaron” sniegtā iespēja iesildīt vienu no Krievijas šobrīd aktuālākajām modernā metāla grupām “The Korea”, kas pavasarī Latvijā tiek gaidīta ar diviem koncertiem Eiropas tūres ietvaros. Pirmais koncerts notiks 2.aprīlī Rīgas klubā “Melnā piektdiena” (www.melnapiektdiena.lv) un 3. aprīlī Jelgavā, “Melno cepurīšu balerijā” (www.mcbalerija.com ). “The Mascaron” dalībnieki stāsta, ka pēdējo mēnešu notikumi grupā un darbs pie topošā debijas EP, kā arī iespēja iesildīt grupu “The Korea”, ir emocionāls un ļoti nozīmīgs periods gan grupas, gan pašu dzīvēs.

 

“The Mascaron” ir Latvijas un Lielbritānijas melodiskā progresīvā metāla grupa, kas dibināta 2012.gadā. Kopumā “The Mascaron” sastāvā ir pieci pieredzējuši mūziķi: Phil Owen (vokāls), Artūrs Bērziņš (basģitāra), Gints Grīnbergs (ģitāra), Ivars Kalniņš (ģitāra) un Inga Lavrena (sintezators, elektronika), kuri kopīgi rada un komponē mūziku. Tieši “The Mascaron” ideja un vīzija par mūziku ir apvienojusi šīs radošās personības.