RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

Vai seksīgā dziedātāja un EROTA zvaigzne SAMANTA TĪNA paņems EIROVĪZIJU?

Vai seksīgā dziedātāja un EROTA zvaigzne SAMANTA TĪNA paņems EIROVĪZIJU?
Foto: Kaspars Ūdris
KRUSTTEVS.COM · 01.02.2014. 18:04

Nav noslēpums, ka Latvijas sabiedrībā allaž spilgtā un kolorītā dziedātāja Samanta Tīna par sevi radījusi pārliecinātas un profesionālas zvaigznes tēlu. Un, lai gan šķiet, ka uz doto mirkli zvaigznes muzikālās gaitas ir pieklusušas, šovakar dziedātāja atkal sacentīsies par iespēju iekarot skatītāju sirdis un saņemt ceļazīmi un starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu, pusfinālā izpildot dziesmu "Stay". Varbūt tieši trešā reize būs tā laimīgā un atnesīs dziedātājai ilgi kārotos laurus?

 

Sarkanmataina mūza, tumšmataina skaistule vai spēcīgas balss īpašniece - katram viedoklis par šo dziedātāju ir savādāks, taču viennozīmīgi - tikai retais spēj palikt vienaldzīgs izdzirdot mākslinieces spēcīgo un piesātināto balss tembru. Taču, tas vai ar to izdosies iekarot arī citu nāciju sirdis un nest Latvijas vārdu tālāk pasaulē, vēl aizvien dus ierakstīts nākotnes šūpulī.

 

Kamēr Jaunais gads pašmāju mūziķu sirdīs vēl saistās ar dažādām cerībām, plāniem un jaunām, vēl neuzrakstītām melodijām, kurām priecēt savas mūziku mīlošās dzimtenes ausis, atskatīsimies uz galvenajiem notikumiem Samantas Tīnas profesionālajā dzīvē, kas padarīja viņu par to mūziķi, ko šodien apbrīnojam un cienām.

 

Nr. 5 - Uzvara šovā "O!Kartes akadēmija" 2010. gadā. Finālā izpildītā "Auga, auga Rūžeņa" aizkustināja ne viena vien klausītāja un skatītāja dziļākās dvēseles stīgas. Kā ilgi apslāpēts tautas sāpju un nesamērojamu skumju kliedziens tas tika palaists brīvībā un iespējams lika sajust mums to, ko kādu laiku bijām piemirsuši - mūsu saites ar tautu un latviešu saknes.

 

Nr. 4 -  2012. gads - dziedātāja nāk klajā ar Latvijā vēl nebijušu sado-mazo koncertprogrammu.  2012. gada 17.februārī festivāla “Erots” ietvaros Latvijas dziedātāja nāca klajā ar īpaši pikanto šovprogrammu – “Samantas Sex Songs”, izpildot ne vien pasaulē zināmas guļamistabas un mīlas balādes, bet arī pirmo reizi Latvijas koncertu vēsturē piedāvājot auditorijai novērtēt profesionālu sieviešu un vīriešu striptīzu.

 

Nr. 3 - 2012. gads - dziedātāja pirmo reizi startē "Eirodziesma 2012", sacenšoties par iespēju iegūt ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu koncertu. Lai gan ceļazīmi māksliniece neieguva, taču šis starts ļāva arvien spēcīgāk nostabilizēties uz pašmāju mūzikas skatuves. 

 

Nr. 2 - 2012. gads - māksliniece triumfē Baltkrievijas festivālā “Slavjanskij Bazar” Vitebskā divu dienu kopvērtējumā ierindojoties otrajā vietā, saņemot titulu Grand Prix un 9000 dolāru lielu naudas balvu. Šī uzvara kļūst par vēl vienu vēsturisku pagrieziena punktu ceļā uz zvaigznes muzikālās karjeras attīstību, padarot viņu zināmu arī Baltkrievijā.

 

Nr. 1 - 2013. gadā - iegūta 2. vieta konkursā "Eirodziesma 2013". Lai gan likās, ka tieši šis gads un dziesma bija īstie, lai ar mūziķes dotumiem pārliecinātu arī pārējās Eiropas valstis, ceļazīme tomēr aizgāja secen. Tomēr viņas spilgtais un pārdomātais priekšnesums vēl ilgi iespiedās skatītāju atmiņās kā augstākās klases muzikālā pilotāža.

 

Vai seksīgā dziedātāja un EROTA zvaigzne SAMANTA TĪNA paņems EIROVĪZIJU – to izlemsit Jūs, lasītāji!

 

Samantas Tīnas pikanto fotogaleriju skatīt ŠEIT.