RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

Tallinn Music Week iepazīstina ar Igaunijas talantiem Positivus festivālā

Tallinn Music Week iepazīstina ar Igaunijas talantiem Positivus festivālā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.07.2014. 15:08

Jau šajā piektdienā Salacgrīvā sāksies lielākais mūzikas festivāls Baltijā „Positivus”. Lai festivāla apmeklētājus iepazīstinātu ar spilgtākajiem jaunajiem mūzikas talantiem no Igaunijas, uz „Positivus” dosies arī „Tallinn Music Week” komanda!

 

Igaunijas muzikālo talantu sniegumu „Positivus” apmeklētājiem būs iespēja baudīt visas trīs festivāla dienas. Īpaša programma sestdien un svētdien tiks piedāvāta uz „Palladium”/„Tallinn Music Week” lielās skatuves, bet uz „Positivus” gājēju ielas ikviens tiek aicināts apmeklēt Igaunijas mūzikas telti. Savukārt jau no piektdienas pēcpusdienas līdz sestdienas naktij jaunā talantīgā interjera dizainera Ott Kangur izstrādātajā „Tallinn Music Week” teltī būs iespējams baudīt kvalitatīvu igauņu mūziku. Teltī igauņu mākslinieki sniegs akustiskus koncertus, bet pārējā laikā par atmosfēru rūpēsies Igaunijas dīdžeji.

 

Līdz ar „Tallinn Music Week” uz „Positivus” festivālu dosies arī „Raadio 2” dīdžeji, kuri visas trīs festivāla dienas nodrošinās festivāla tiešraidi Igaunijas klausītājiem, kā arī intervēs festivāla mūziķus, grupas un apmeklētājus. Savukārt svētdien „Raadio 2” dīdžeji kopā ar „Tallinn Music Week” festivāla apmeklētājus aicinās uz vēlo brokastu ballīti.

 

Tallinn Music Week telts programma:

Piektdiena, 18.jūlijs

16:00 DJ Madis Aija

18:00 Wilhelm

20:00 Avoid Dave

 

Sestdiena, 19.jūlijs

12:00 DJ Sander Mölder

13:45 Frankie Animal

15:15 Margaret

16:45 Leslie Da Bass

18:00 Grind dīdžeji

 

Svētdiena, 20.jūlijs

12:00 „Brančs” ar „Raadio 2” dīdžejiem

 

Sestdien un svētdien uz „Palladium”/„Tallinn Music Week” skatuves kāps 7 Igaunijas mākslinieki.

 

Palladium”/„Tallinn Music Week” skatuves programma:

 

Sestdiena, 19.jūlijs

14:15 Trad.Attack!

15:45 Leslie Da Bass

17: 15 Wilhem

19: 15 Marten Kuningas

 

Svētdiena, 20.jūlijs

13:00 Argo Vals Band

14:30 Kali Briis

16:00 Three Leg Dog

 

Kopumā šā gada „Positivus” festivālā piedalīsies 18 Igaunijas mākslinieki. Papildu jau iepriekš minētajiem mūziķiem, Igaunijas mākslinieki uzstāsies arī uz citām skatuvēm. Uz „Nordea” skatuves kāps grupa Junk Riot, bet uz „I Love You” skatuves uzstāsies Frankie Animal, Tallinn Daggers un The Sinclair Sinclair. Uz „Red Bull Music Academy” skatuves kāps tādi igauņu mākslinieki kā Avoid Dave, Dave Storm, DJ Quest & Paul Oja, Margaret, MHKL&K-Stein, Mr.Nestor un Sander Mölder un Leslie Da Bass.

 

„Positivus” ir lielākais mūzikas festivāls Baltijas valstīs, kurš šogad, no 18. līdz 20. jūlijam, Salacgrīvā noritēs jau astoto gadu pēc kārtas. Šogad festivālā uzstāsies tādas zvaigznes kā Kraftwerk, Bastille, Elbow, The Kooks, Elija Goldinga, Temples, Laura Mvula, Anna Calvi, The 1975un citi.

 

Sadarbība starp „Tallinn Music Week” un festivālu „Positivus” jau ir kļuvusi par tradīciju. Jau ceturto gadu pēc kārtas „Positivus” savu programmu prezentēja arī gadskārtējā konferencē „Tallinn Music Week”, kas ik gadu martā notiek Tallinā. Septītā Tallinas Mūzikas nedēļa notiks nākamajā gadā no 25. līdz 28. martam.

 

Tallinn Music Week” partneri „Positivus” festivālā ir "Raadio 2", Kultūras ministrija un „Enterprise Estonia”.

 

Vairāk informācijas meklēt šeit:

http://www.tallinnmusicweek.ee

http://www.facebook.com/tallinnmusicweek

http://www.positivusfestival.com