RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

Trešdien Rīgas Veikparkā somu mākslinieki The Irrationals un DJ Artūrs Mednis

Trešdien Rīgas Veikparkā somu mākslinieki The Irrationals un DJ Artūrs Mednis
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 05.08.2014. 15:22

Kā jau siltos vasaras trešdienu vakaros ierasts, arī šonedēļ - trešdien, 6. augustā plkst. 20:00 – notiks Lucavsalas parka brīvdabas koncerts. Šoreiz Rīgas Veikparks piedāvās kaut ko līdz šim nebijušu – ievērojamo somu grupu The Irrationals. Vakara turpinājumā DJ sets no Artūra Medņa. 

 

The Irrationals ir raiba mūziķu apvienība no Somijas, kuri savā mūzikā oriģinālā veidā kombinē jautras, roķīgas melodijas ar hip-hop raksturīgajiem ritmiem un rīmēšanu, kā arī improvizētiem džeza, fokstrota un pat garage elementiem.

 

Lai gan The Irrationals sākotnēji dibināts kā hip-hop kolektīvs, grupa savu esošo sastāvu ir ieguvusi tikai pāris gadus nesenā pagātnē. Savā dzimtenē mūziķi guvuši panākumus ar debijas albumu "Hold Your Horses", kuru atzinīgi novērtējuši vietējās mūzikas preses pārstāvji. Grupas mūziķi, individuāli atzīti un novērtēti džeza, blūza, roka un hip-hop aprindās, savu mūziku raksturo tādiem vārdiem kā kebabrock un rautalanka, kas garantē jautrību un trakas dejas.

 

Turpinot vakara dejisko ievirzi, par tālāko publikas gurnu kustināšanu rūpēsies pieredzējušais DJ Artūrs Mednis, kura muzikālā gaume komentārus neprasa.

 

Rīgas Veikparka vadītājs un Lucavsalas brīvdabas koncertu idejas autors Juris Poļakovs atgādina, ka šis pasākums un citi koncerti visas vasaras garumā būs pieejami bez maksas, kā jau tas ir ierasts. „Pērn Lucavsalas brīvdabas koncertu ietvaros uzstājās tādi Latvijas mākslinieki kā Igo, Astro’n’out akustiskais sastāvs, Gaujarts un citi. Lieliskā pieredze un cilvēku atsaucība ir motivācija tam, lai turpinātu iesākto un piedāvātu arvien jaunas izklaides trešdienu vakariem,” norāda J. Poļakovs.

 

Rīgas vienīgais veikparks atrodas Mazajā Daugavā, Lucavsalā ar savu nelielo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā.

 

Interesanti visām Veikparka aktivitātēm var sekot Rīgas Veikparka mājaslapā www.rigawakepark.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook - www.facebook.com/RigaWakePark un Twitter - www.twitter.com/RigaWakePark

 

Patīkamu un muzikālu trešdienu!