RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

5 neticamas lietas, ko var darīt vienā no pasaulē noslogotākajām lidostām

5 neticamas lietas, ko var darīt vienā no pasaulē noslogotākajām lidostām
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 15.12.2014. 18:29

Televīzijas kanāls "National Geographic" no pirmdienas, 15.decembra, sāk demonstrēt raidījumu ciklu "Dubaijas lidostas neparastā ikdiena 2" ("Ultimate Airport Dubai"), kas ļaus ielūkoties pasaulē visstraujāk augošās lidostas darba dunā, pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus. 

 

Ēdieni, dzērieni, iepirkšanās – tā ir ikdiena praktiski visās pasaules lidostās. Tomēr ne visur ir pieejams tas, ko saviem klientiem piedāvā Dubaijas starptautiskā lidosta – otrā noslogotākā pasaulē, tikai nedaudz piekāpjoties Hītrovai, Londonā.

 

Kādas ir piecas neticamas lietas, ko var darīt Dubaijas lidostā.

 

Vēlies nopeldēties?

Jā, tas nebūt nav joks. Dubaijas lidostā ir iespēja atvēsināties un atjaunot spēkus peldbaseinā. Par nelielu samaksu ikviens var apmeklēt atpūtas kompleksu, kurā ir peldbaseins, pilnībā aprīkota sporta zāle ar trenažieriem, džakuzi, sauna un dušas telpas. Ja ir vēlme, jau tagad varat to rezervēt – zvaniet +9714 224 4000!

 

Baudi Zen dārzu mierīgo burvību

Ja vēlies baudīt mieru un reklasēties, lidostas teritorijā ir iespēja sajust dabas skaņas un harmoniju. Zen dārzi ir kā dzīva oāze, kur šķiet, ka pat laiks ir apstājies...

 

Aizmirsti par stresu un steigu miera ostā Snoozecube

Tavs lidojums paredzēts tikai pēc vairākām stundām, bet nervozē apkārt valdošais stress un kņada? Dubaijas lidosta ir padomājusi par pasažieriem, kuri vēlas no tā visa atslēgties. Vai zini, kas ir "Snoozecube"? Tā ir kā miera osta – vieta, kur minimālisma stilā iekārtotā istabā var nosnausties vai uz jaunākās paaudzes TV noskatīties kādu filmu, klausīties reklasējošu mūziku. Katrā istabā ir vieta, kur novietot bagāžu un savas drēbes. Interesanti, ka šo „miera ostu” iespējams noīrēt arī tikai uz vienu stundu.

 

Dodies tieši uz lidmašīnu

Biznesa un 1.klases aviopasažieriem Dubaijas starptautiskajā lidostā pieejama prātam neaptverama privilēģija. Viņi var tieši no atpūtas telpas iekāpt savā lidmašīnā! Viens solis, un esi jau ērti iekārtojies savā vietā un gatavs lidojumam.

 

Atpūties lidostas piecu zvaigžņu viesnīcā

Tas ir iespējams – Dubaijas lidostā ir pieczvaigžņu viesnīca! Ja līdz paredzētajam lidojumam ir jāgaida ilgāks laiks, var doties uz kādu viesnīcas numuriņu, kuri ir viegli pieejami dažādās vietās lidostas teritorijā. Ikvienam viesim ir pieejami vairāki luksuss numuri, kā arī virkne izsmalcinātu restorānu. Ko vēl var vēlēties?!

Kopš lidostas atvēršanas 1960. gadā katru gadu pasažieru skaits pieaug vidēji par 15%. Šobrīd tā apkalpo vairāk nekā 66 miljonus pasažieru gadā, kuri dodas uz vairāk nekā 260 galamērķiem visos sešos kontinentos. Desmitgades beigās plānots, ka lidosta katru gadu uzņems līdz pat 100 miljoniem ceļotāju.

 

Līdz 2020.gadam lidosta ir ieplānojusi attīstībā papildus investēt vēl 7,8 miljardus ASV dolāru! Ar šo neticamo summu plānots nodrošināt pat vissmalkākā Dubaijas lidostas klienta vēlmes atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem.

 

Sākot no 15.decembra, pirmdienās, plkst. 20.00 skaties raidījumu ciklu "Dubaijas lidostas neparastā ikdiena 2" un kļūsti par aculiecinieku tās galvu reibinošajai "karjerai"!