RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

Zināmi dziesmu un izpildītāju konkursa Supernova 2015 20 dalībnieki

Zināmi dziesmu un izpildītāju konkursa Supernova 2015 20 dalībnieki
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 13.01.2015. 16:36

Otrdien, 13.janvārī, Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotajā mediju pasākumā, kurā piedalījās LTV vadība, konkursa veidotāji, vietējās žūrijas pārstāvji un tiešraižu vadītāji, tika paziņoti 20 dalībnieki un dziesmas, kuri sacentīsies par uzvaru dziesmu un izpildītāju konkursā „Supernova 2015”.

 

„Bija patiess gandarījums atlasēs vērot jaunos talantus. Redzot dalībniekus radās pārliecība - mēs ejam pareizajā virzienā. Esam pārliecināti, ka „Supernova 2015” laikā atklāsim un radīsim jaunus talantus. LTV arī turpmāk pildīs savu sabiedriskā medija misiju un atbalstīs šādus pasākumus un radīs apstākļus, lai jaunie censoņi varētu piepildīt savus sapņus un ar savu talantu nestu Latvijas vārdu Eiropā un pasaulē," atzina LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte, papildinot, ka vēl žūrijai un jauniešiem izturību, drosmi un spēku nepadoties.

 

Janvāra sākumā LTV notika izpildītāju atlase, uz kuru bija aicināti 56 dalībnieki, no kuriem vietējā žūrija izvēlējusies 20 spožākos un starptautiskā žūrija atlasīju 20 labākās dziesmas - šiem izpildītājiem ar savu dziedātprasmi būs jāpārliecina klausītāji LTV tiešraidēs 1., 8., 15. un 22. februārī, plkst. 21:20.

 

„Vissarežģītākais bija salāgot vietējās un starptautiskās žūrijas vērtējumu. Pagaidām starp dalībniekiem nav viens izteikts līderis - ir daži izpildītāji un dziesmas, kuri vairāk izceļas, bet tas viss var mainīties „dzīvajā ēterā”, kad dalībniekiem būs jākāpj uz skatuves un prožektoru gaismās jāparāda sava varēšana. Tiešraidēs ir papildu psiholoģiskā slodze un tas daudz ko var mainīt dalībnieku sniegumā,” sacīja viens no žūrijas locekļiem un „Supernova 2015” producents Kaspars Roga.