RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mūzika

Liepājas pludmalē uzstāsies Andris Kivičs

Liepājas pludmalē uzstāsies Andris Kivičs
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.07.2015. 15:13

Trešdien, 15.jūlijā, plkst.22 Liepājas pludmales bārā "Red Sun Buffet" uzstāsies latviešu mūziķis un "Rīga TV24" raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs.

 

Šī A. Kivičam būs jau otrā viesošanās "bufetē" – aprīļa sākumā mūziķis uzstājās "Red Sun Buffet" ziemas rezidencē Pasta ielā 2, kur priecēja liepājniekus gan ar jaunām, gan senām un labi zināmām dziesmām.

 

"Man galvenais ir radīt maksimāli daudz prieka un pozitīvu emociju, jo mūzikā ir ne tikai vēstījums un skaņa, bet arī enerģijas apmaiņa ar cilvēkiem. Mūzikā gan var iestāties arī rutīna, jo mūziķi un publika zina tos gabalus, un līdz ar to publikas reakciju var nojaust," stāsta A. Kivičs, vienlaikus atzīstot, ka reizēm viņam šķiet, ka, braucot uzstāties, viņš iekāpj citā sfērā, kas ievērojami atšķiras no televīzijas raidījumu vadīšanas.

 

Kopš A. Kiviča iepriekšējās viesošanās "Red Sun Buffet" ir tapušas arī jaunas dziesmas, tostarp tandēmā ar dziedātāju Lindu Kalniņu jeb Lily, kura pēc ilgāka pārtraukuma atgriezusies Latvijas mūzikas apritē. Tāpat mūziķis kopā ar paralizēto gleznotāju Mareku Odumiņu, kurš glezno, izmantojot tikai muti, nofilmējis kopīgu video klipu un piedalījies pirmās personālizstādes atklāšanā.

Pievienojam saiti uz šo dziesmas "Tieši tagad un te" video klipu https://www.youtube.com/watch?v=DoYRWVPsQGw