RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / POSITIVUS

POSITIVUS FESTIVĀLS arī šogad nodrošina ērtu nokļūšanu uz festivālu

POSITIVUS FESTIVĀLS arī šogad nodrošina ērtu nokļūšanu uz festivālu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 30.04.2013. 17:36

Turpinot aizsākto tradīciju, Positivus festivāla faniem arī šogad būs iespēja ērtā un ātrā veidā nokļūt uz festivāla norises vietu Salacgrīvā ar Positivus Ekspresi vai BalticTaxi. Tiem, kuri ieradīsies ar kemperiem, būs īpaši ierīkotas vietas Merrild telšu pilsētiņā. Positivus festivāls šogad pirmo reizi norisināsies trīs dienas - 19., 20. un 21. jūlijā.

 

No Rīgas centra līdz Salacgrīvai arī šovasar kursēs Positivus Ekspresis, kas ātri un ar komfortu nogādās apmeklētājus galamērķī. Positivus Ekspresis ir lielisks festivāla sasniegšanas veids, īpaši dodoties ceļā kopā ar draugiem un līdzi ņemot pozitīvu noskaņojumu. Ņemot vērā to, ka festivāls šogad notiks trīs dienas un atsaucoties uz iepriekšējo gadu augsto pieprasījumu, eksprešu reisu skaits ir palielināts. Positivus Ekspreša cena vienā virzienā šobrīd ir LVL 4.00. Aicinam biļetes iegādāties jau tagad, jo vietu skaits ir ierobežots.

 

Turpinot veiksmīgās tradīcijas, BalticTaxi šovasar atkārtoti priecēs Positivus festivāla viesus ar ērtu un izdevīgu taksometra pakalpojumu, nogādājot apmeklētājus no jebkuras vietas Rīgā līdz pašai festivāla norises vietai Salacgrīvā. BalticTaxi ceļojuma kupons arī šogad maksā LVL 47 braucienam līdz četriem pasažieriem vienā virzienā. Festivāla laikā apmeklētāju ērtībai BalticTaxi taksometri atradīsies viegli pieejamā un visiem sasniedzamā vietā pie otrās festivāla ieejas. Kuponus var iegādāties jau iepriekš festivāla oficiālajā mājas lapā.

 

Kemperu īpašniekiem būs iespēja novietot kemperus tiem atsevišķi paredzētā stāvvietā Merrild telšu pilsētiņā. Kempera vieta ar elektrības pieslēgumu maksā LVL 50, savukārt kempera vieta bez elektrības pieslēguma – LVL 30. Kempera biļetes cenā ir iekļautas arī četras ieejas biļetes telšu pilsētiņā.

 

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus festivāls 2013 šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

 

Positivus festivāla līdz šim izziņotās grupas ir The xx, Sigur Rós, Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Noah and the Whale, Zodiaks, The Joy Formidable, Tom Odell, Crystal Castles, Jauns Mēness, Michael Kiwanuka, Willy Moon, Efterklang, Palma Violets, kā arī daudzi citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

 

Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Trīs dienu biļete (bez telts vietas) maksā Ls 37,00 un trīs dienu biļete ar telts vietu maksā Ls 41. Tuvojoties festivālam biļešu cena augs.