RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / POSITIVUS

POSITIVUS FESTIVĀLS TUVOJAS - Informācija par ērtu nokļūšanu POSITIVUS EKSPRESĪ

POSITIVUS FESTIVĀLS TUVOJAS - Informācija par ērtu nokļūšanu POSITIVUS EKSPRESĪ
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 13.06.2013. 11:00

Līdz Positivus festivālam atlikušas vien 35 dienas, tādēļ festivāla rīkotāji aicina padomāt par ērtu un savlaicīgu nokļūšanu festivāla norises vietā. Jau ziņots, ka arī šogad tiek nodrošināts Positivus Ekspresis, kas fanus no iepirkšanās centra “Olimpia” stāvvietā īpaši ierīkotās autobusa pieturas nogādās uz Salacgrīvu, bet pēc festivāla - atpakaļ uz Rīgu.

 

Jau par tradīciju kļuvušais Positivus Ekspresis ir lielisks veids, kā sasniegt festivāla norises vietu Salacgrīvā, īpaši, pozitīvā noskaņojumā dodoties ceļā kopā ar draugiem. Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu, reisu skaits ir palielināts, tomēr festivāla rīkotāji atgādina, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ festivāla apmeklētāji tiek aicināti biļetes iegādāties savlaicīgi, neatliekot to uz pēdējo brīdi.

 

Biļetes nopērkamas tikai festivāla mājaslapā.

 

Positivus Ekspreša atiešanas laiki no I/C “Olimpia” pieturas uz Salacgrīvu:

• ceturtdien, 18. jūlijā, plkst. 13:00
• piektdien, 19. jūlijā, plkst. 08:30, 12:00, 16:00 un 20:00
• sestdien, 20. jūlijā, plkst. 08:30 un 12:00 

Positivus Ekspreša atiešanas laiki no Salacgrīvas uz Rīgu:
• svētdien, 21. jūlijā, plkst: 23:59
• pirmdien, 22. jūlijā, plkst: 10:00 un 13:30

 

Positivus Ekspreša biļete paredz vienu braucienu vienam cilvēkam vienā virzienā. Biļetes braucieniem turp un atpakaļ iegādājamas atsevišķi. Lai nodrošinātu maksimāli ātru un ērtu nokļūšanu galamērķī, Positivus Ekspresis nepieturēs pieturvietās pa ceļam.

 

Positivus, lielākais mūzikas festivāls Baltijā, šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

 

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós, Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi, Latvian Blues Band un Iiris.

 

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), C2C, Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, The Sound Poets, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez, Rasabasa un Twenty One Pilots.

 

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena Ls 37, ar telts vietu - 41 Ls.