RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / POSITIVUS

Zināma POSITIVUS FESTIVĀLA Red Bull Music Academy skatuves programma

Zināma POSITIVUS FESTIVĀLA Red Bull Music Academy skatuves programma
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 31.05.2013. 17:25

Positivus festivālā šovasar jau piekto gadu pēc kārtas darbosies iecienītā Red Bull Music Academy skatuve – pirmoreiz pludmalē! Uz skatuves uzstāsies labākie Baltijas un pasaules mēroga mākslinieki, tādi kā MJ Cole, Jack Beats un Riton no Lielbritānijas, B.Bravo no ASV, KAMP! un Kwazar no Polijas, kā arī Baltijas mēroga izpildītāji DJ Rapa, OYT, Halfbrother, ELVI/DUNIAN un daudzi citi.

 

Piektdien, 19. jūlijā, Red Bull Music Academy skatuves uzstāsieslietuviešu house un garage entuziastu duets Oogle Vision, Polijas DJ un producents Kwazar, inteliģentās eletronikas pārstāvji no Igaunijas OYT un populārais vietējo klubu Essential un El Divino veterāns DJ Rapa. Vakara gaitā uz skatuves muzicēs arī somu elektro-disko projekts Jesse &Jimi Tenor, poļu diskžokejs Eltron John, kā arī godalgotā Apvienotās Karalistes DJ apvienība Jack Beats un eksperimentālais remiksētājs Riton. Ar labāko Baltijas klubu mūziku festivāla apmeklētājus iepazīstinās Igaunijas jauno talantu mednieks Mr. Nestor un dinamiskais diskžokeju duets DJ Quest & Paul Oja.

 

 

Sestdien, 20. jūlijā, festivāla otro dienu iesāks igauņu elektronikas guru Halfbrother, talantīgais jaunais lietuviešu mūziķis Fingalick, zināmais pašmāju elektroniskās mūzikas duets ELVI/DUNIAN, svaigais igauņu elektro-house projekts Shotman un deep house eksperts Firejosé, kā arīpoļu sintpopa apvienība KAMP!.Programmu papildinās arī populārais ASV funk un R&B virtuozs B.Bravo, igauņu dubstep projekts Superskankers, kā arī Lielbritānijas DJ grandi MJ Cole un Artwork.

 

Savukārt svētdien, 21. jūlijā, no pusdienlaika līdz pat pusnaktij par labu atmosfēru parūpēsies Red Bull Music Academy skatuves mākslinieki, atskaņojot īpašo Sunday Vibes programmu.

 

Positivus, lielākais mūzikas festivāls Baltijā, šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

 

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós, Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi, Latvian Blues Band un Iiris.

 

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), C2C, Palma Violets, Charli XCX,  Efterklang, The Sound Poets, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez, Rasabasa un Twenty One Pilots.

 

Uz I Love You skatuves uzstāsies Without Letters, Zebra Island, Momend, Anete, Franco Franco, Carnival Youth, Alise Joste, Bērnības Milicija, Deeper Upper, Markas Palubenka, Odd Hugo, Parára, Stūrī Zēvele, Them Lemons, Tribes of the City, Laika Suns, Sibyl Vane.

 

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena Ls 37, ar telts vietu - 41 Ls.