RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / POSITIVUS

Plašajā festivāla teritorijā pazudis draugs? Padomi šo un līdzīgu ķibeļu risināšanai festivāla laikā

Plašajā festivāla teritorijā pazudis draugs? Padomi šo un līdzīgu ķibeļu risināšanai festivāla laikā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 21.07.2015. 12:05

Festivālu sezona ir uzņēmusi apgriezienus un, neskatoties uz ne visai iepriecinošiem laikapstākļiem, daudziem šī nedēļas nogale jūras krastā ir vasaras gaidītākais notikums,. Samsung Electronics Baltics apkopojis informāciju, kā mobilās ierīces tavu mīļoto festivālu brīvā dabā padarīs vēl baudāmāku pat tad, ja gadījušās kādas ķibeles – pazudis draugs, mājās aizmirsies lādētājs vai sliktākā gadījumā - nevari atrast savu telefonu.

 

Draugu meklētājs

Festivāli ierasti ir draugu tikšanās un kopīgas atpūtas laiks, tāpēc, lai zinātu viņu precīzo atrašanās vietu, gan ceļā uz pasākumu, gan tā norises vietā, lietojiet aplikāciju „Friend Locator” vai „Life360”. Mēdz gadīties, ka lielā cilvēku burzmā draugi pazūd, tāpēc, kad visi kādu no minētājām lietotnēm būsiet lejupielādējuši, varēsiet sekot līdzi cits citu koordinātēm un attālumam līdz norunātajai tikšanās vietai.

 

Neaizmirstamiem mirkļiem – kamera

Lai iemūžinātu skaistākos ballītes mirkļus, ceļojuma somā nav nepieciešama vieta profesionālajai kamerai, viedtālrunis sniedz iespēju uzņemt augstas kvalitātes bildes gan ar aizmugurējo, gan priekšējo kameru. Tāpat mājās vari atstāt arī selfiju kociņu, jo Samsung Galaxy S6 platleņķa režīms pašbildē vienlaikus ļaus ietilpināt visus draugus un arī uz skatuves notiekošo. Lai ķertu mirkli, kad draugi dziesmas ritmā atrodas augstākajā palēcienā, noderēs Quick Launch funkcija. Tā ar dubultklikšķi uz mājas pogas dažu sekunžu laikā ļaus ieslēgt kameru un tvert kadru.

 

Enerģijas taupīšanas režīms

Aktīvi lietojot savu telefonu ziņu sūtīšanai draugiem, zvaniem un festivāla norises atainošanai sociālajos tīklos, jārēķinās ar baterijas darbības laika straujāku samazināšanos. Tā kā ierīču uzlādes punkti norises vietā var būt aizņemti, lieti noderēs enerģijas taupīšanas režīms jeb Ultra Power Saving Mode, kas ļaus izmantot būtiskākās viedierīces funkcijas, bet ierobežos fonā darbojošās programmas. Aktivizējot to telefona iestatījumu sadaļā, ar 37% telefona uzlādes, ierīci būs iespējams lietot vismaz divas dienas. Turklāt pēdējie 10% baterijas darbības laika tiks maksimāli pagarināti.

 

Lukturītis praktiskam nolūkam

Telefonā iebūvētais lukturītis vai speciālā gaismiņas aplikācija „Tiny Flahlight” var kalpot gan praktiskai lietošanai, piemēram, ceļa apgaismošanai uz telts vietu un somā pazaudētas lietas meklēšanai, gan īpašas noskaņas radīšanai liriskas dziesmas laikā.

 

Telefona meklētājs

Lielā cilvēku burzmā var nākties piedzīvot situāciju, ka telefonu noliec vietā, kur to aizmirsti vai pazaudē. Lai šādus gadījumus atrisinātu, savā telefonā instalē aplikāciju „Android Device Manager” vai „Find My Phone”, tad ar citas piesaistītās ierīces palīdzību varēsi tai sekot.