RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Ko ienākumu palielināšanai iesaka fen šui

Ko ienākumu palielināšanai iesaka fen šui
Foto: No blog.lib.umn.edu.
Kintija Bulava · 06.06.2012. 00:10

Pirms vīzdegunīgi sarauc degunu, sakot – nav nekāda racionāla pamatojuma, kādēļ šie naudas piesaistīšanas likumi varētu strādāt, izmēģini. Tie, kas šos fen šui naudas piesaistīšanas likumus izmanto, atzīst – labklājība patiesi vairojas. Vai arī izlasi šo visu kaut vai tādēļ, lai vienkārši zinātu, kam šobrīd kā trakas tic lielākā daļa sieviešu!

 

„Lai nauda vienmēr pieturētos naudas makā, jāsāk ar naudas enerģijas aktivizēšanu. Pareizi jāiekārto naudas maks un arī mājās naudas sektors vienmēr jātur kārtībā,” stāsta fen šui speciāliste Dita Blūma.

 

Kā notiek naudas enerģijas aktivizēšana? Pavisam vienkārši. Pēc mēness kalendāra (daudzos klasiskajos kalendāros tiek skaitītas arī mēness dienas, kas lielākoties nesakrīt ar kalendārajām dienām! Ar mēness kalendāru var iepazīties šeit - www.astrologi.lv) izvēlas pirmo, sesto vai trīspadsmito mēness dienu. Tieši tad pērk jaunu maku (sarkanā krāsā arī vīriešiem!) un šajā mēness dienā to arī iekārto.

 

Sarkanā krāsa tiek uzskatīta par enerģijas krāsu, kas uzlabo dažādas dzīves jomas, bet jo īpaši – materiālo pasauli. Speciāliste novērojusi, ka vīrieši bieži izvēlas brūnus naudas makus. Bet šāda izvēle enerģiju pasaulē vēsta – nauda nāks caur smagu darbu un lēni.

 

Kad sarkanais naudas maks iekārtots (veikalos nudien atrodami vīrišķīgi sarkani maki!) rūpīgi jāseko līdzi naudas maka kārtībai. Ik pa laikam jāiedomājas, ja es būtu nauda, vai šādās „mājās” gribētu uzturēties.

 

Nākamais solis – mājās jāatrod naudas stūris. „Tas atrodas ēkas dienvidaustrumos. Šis sektors jāiztīra un jāatbrīvo no krāmiem. Žurnāli, kastes, pudeles, lūžņi – tiem nu nekādā gadījumā nav vietas naudas stūrī. Visa liekā izmešanu labi organizēt devītajā vai deviņpadsmitajā mēness dienā. Ja ir vēlēšanās, naudas stūrī var ielikt nelielu naudas talismanu. Piemēram, istabas puķes ar apaļām lapām (tā saucamos naudas kokus!), naudas lādīti, nelielus akvārijus,” atklāj D.Blūma.

 

Jautāta, vai patiešām šie visi likumi strādā un atnes reālu naudu, viņa atbild apstiprinoši. „Viss strādā, tikai ar vienu nosacījumu – ja likumus ievēro. Vienreiz izdarīt un pēc tam par visu aizmirst nebūs līdzēts. Par naudas stūra un naudas maka kārtību jāpriecājas katru dienu. Tad radīsies jaunas iespējas, kuras gluži pašas iekritīs rokās,” stāsta speciāliste.