RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO: Slavenību kurpēs uzzied puķes

FOTO: Slavenību kurpēs uzzied puķes
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 08.06.2012. 13:07

Kuros savu kurpju pāros šovasar savdabīgs dārziņš izveidots Maijai Silovai, Ketijai Dombrovskai, Agitai Putānei, Aijai Simsonei, Gundegai Skudriņai un Zanei Vaļickai? Apskati savdabīgo mākslu un iedrošini tādu izveidot arī savai draudzenei! Piesaki viņu konkursam!

 

Viesnīca „Elizabete Hotel” un apavu veikals „Madam Bonbon” aicina ikvienu interesentu iestādīt ziedus sev mīļā apavā un pieteikt to konkursam „Ziedošā kurpe”.

 

Konkursam var pieteikt dažādos veidos apzaļumotas kurpes – gan iestādītu, gan svaigi grieztu ziedu/augu kompozīcijas. Tie, kuri nedzīvo Rīgā, var savu kompozīciju nobildēt un atsūtīt konkursam fotogrāfiju. Tiesa, uz galvenajām balvām pretendēs kurpes vai zābaki, ko žūrija varēs aplūkot klātienē.

 

Konkursa idejas autore, viesnīcas „Elizabete Hotel” saimniece Dace Bunkusa stāsta, ka viņai kā kurpnieka meitai jau sen gribējies noorganizēt šādu pasākumu. „Mans tēvs bija ļoti talantīgs sava amata meistars un sešdesmitajos gados radīja tādus apavu modeļus, pēc kuriem dāmas stāvēja garā rindā. Man viņš izgatavoja tikai vienu kurpju pāri, toties tas bija īpašs – ar bantītēm, maziem caurumiņiem un korķa zolīti. Tāda ir arī šī konkursa ideja, atcerēties kādu sev īpašu apavu pāri un dot tam iespēju uzziedēt.”

 

Lai smeltos idejas konkursam, viesnīcas „Elizabete Hotel” Zaļajā dārzā var aplūkot Ziedošo kurpju izstādi. Tajā savas kurpes Citādam dārzniekam Matīsam Ozolam uzticējušas sabiedrībā zināmas dāmas – modes pazinēja Maija Silova, TV seja Ketija Dombrovska, uzņēmējas Agita Putāne, Aija Simsone un Gundega Skudriņa, kā arī aktrise Zane Vaļicka. Zanes apavu pāri var uzskatīt par ekskluzīvāko izstādes eksemplāru, jo tajās viņa tika kronēta par „Mis Latvija 92”. Veidojot kompozīcijas šo dāmu apavos, dārznieks Matīss Ozols centās izpaust savu redzējumu par to, kāds viņam ir radies par katru konkrēto sievieti.

 

Apzaļumotos apavus konkursam var pieteikt līdz 14.jūnijam, kad notiks „Ziedošās kurpes” fināls. Pasākums sāksies pulksten 18.00 viesnīcā „Elizabete Hotel” (Dzirnavu 2). Pieteikties var interneta mājas lapā elizabetehotel.lv

 

Konkursam iesniegtās kompozīcijas izvērtēs profesionāla žūrija: Citāds dārznieks Matīss Ozols, kurpju mīļotāja Dagmāra Legante, fotogrāfs Jānis Deinats, mākslinieks Andrejs Ameļkovičs, veikala „Madam Bonbon” vadītāja Vanda Baumane un viesnīcas „Elizabete Hotel” saimniece Dace Bunkusa. Interesantākās kompozīcijas saņems vērtīgas balvas no restorāna „Gourmand”, Citāds dārznieks un specbalvas no veikala „Madam Bonbon”, kā arī „Wine concept” un „Madara Cosmetics”.