RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Rīdzinieks laimē saldējuma Klasika sarkano Volgu

Rīdzinieks laimē saldējuma Klasika sarkano Volgu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 02.09.2012. 13:20

Šīs vasaras saldējuma loterijas Klasika ir atkal modē” galvenajā balvā - koši sarkanajā Volgā no Centrāltirgus mājup devies piecpadsmitgadīgais rīdzinieks Ingmārs Pozņaks. Šofera pienākumi pagaidām uzticēti puiša tēvam, līdz jaunietis sasniegs atbilstošu vecumu un iegūs autovadītāja apliecību.

 

“Sarkano Volgu jeb GAZ 24 šovasar varēja laimēt jebkurš no saldējuma Klasika cienītājiem, un atsaucība no visdažādākā vecuma dalībniekiem visā Latvijā bija liela. Priecājamies kopā ar Ingmāra Pozņaka ģimeni, ka puisis noticēja šai iespējai un šodien tur rokās restaurētās automašīnas atslēgas. Kā  tajā jokā  - 100% iespēja nelaimēt ir tikai tam, kurš nepiedalās! Laimētā Volga ir klasiska vērtība, kas ar gadiem noteikti pieaugs,” paredz AS Premia FFL valdes priekšsēdētājs Andis Kļaviņš.

 

“Saldējumu ēdu vismaz trīs reizes nedēļā -  tas dod enerģiju un pēc tam labs garastāvoklis. Īpaši garšo Klasika konusa saldējumi, tā arī pamanīju, ka var laimēt Volgu un piedalījos loterijā. Kad uzzināju, ka esmu to ieguvis – reāli trūka vārdu, visi apsveic un saka, ka esmu laimīgs! Līdz šim līdzīgos konkursos biju ieguvis tikai mazas balviņas. Braukt man ir iemācījis tētis, bet vēl jāgaida, kad varēšu iegūt autovadītāja apliecību. Ģimenē mums jau ir automašīna, un ar iegūto Volgu visticamāk izbrauksim brīvdienās,” savos nākotnes plānos dalās Ingmārs Pozņaks.

 

Jāatzīmē, ka loterijā Klasika ir atkal modē” laimējamā restaurētā Volga jeb GAZ 24  šovasar nokļuvusi 13 pilsētas vai citos svētkos, sporta sacensībās Madonā, Jelgavā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Rīgā un citviet. Apmeklētājiem košā automašīna raisījusi īpaši pozitīvas emocijas, fotogrāfijas ar sarkano Volgu nonākušas jo daudzu privātajos foto arhīvos. Savukārt  vairāk nekā 10 000 svētku apmeklētāju sevi iemūžinājuši saldējuma Klasika retro fotostudijā. Šīs saldējuma Klasika loterijas ietvaros jaunus īpašniekus ieguva arī retro mūzikas centrs un fotoaparāts, kā arī daudzi tika pie aukstā garduma.

 

Loterijas Klasika ir atkal modē” galvenās balvas – automašīnas Volga pasniegšana notika Rīgas Centrāltirgus organizētajā pasākumā bērniem par godu vasaras noslēgumam un jauna mācību gada sākumam. Pasākumā ietvaros tikpat jautrs kā  filmā “Dāvana vientuļai sievietei”, kuras uzmanības centrā padomju laiku labklājības simbols Volga, bija arī leģendārais aktieris Leons Krivāns. Savukārt ar muzikālu priekšnesumu klātesošos priecēja dziedātāja Aija Vītoliņa, kuras rokās arī savulaik bijusi šīs Volgas stūre. Kā ierasts, interesentu netrūka arī, lai sevi iemūžinātu Klasika retro istabā.