RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Artis Dvarionas kā pirmo ar jauniegūto VW Golf 6 izvizinājis savu draudzeni Zani

Artis Dvarionas kā pirmo ar jauniegūto VW Golf 6 izvizinājis savu draudzeni Zani
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 26.09.2012. 11:29

Aizvadītajā nedēļas nogalē pie jauna auto – Volkswagen Golf 6 –ticis pazīstamais dīdžejs, mūziķis un Radio SWH ētera balss Artis Dvarionas, kurš automobili iegādājies autocentra Moller Auto Lidosta Volkswagen gada jubilejas svinību ietvaros. Kā pirmo ar jauno automašīnu Artis izvizinājis savu draudzeni Zani, kura par jaunieguvumu bijusi tikpat pacilātā noskaņojumā kā jaunā VW Golf 6 īpašnieks Artis.

 

Kā atzīst pats Artis, tad viņam ar Golf modeļa automašīnām ir zvaigznēs noslēgta savienība – jo pirmās braukšanas iemaņas autoskolā pirms 10 gadiem Artis ir apguvis braucot tieši ar Golf (toreiz – 3. modeli), un piedevām Artis ir dzimis tieši tajā pašā gadā, kad ticis ražots pirmais Golf modelis – 1974.gadā. „Šo sakritību pamanīju tikai nesen, un tā liek domāt, ka mana atgriešanās pie Golf ir zvaigznēs ierakstīta un likumsakarīga”, secina Artis.

 

Par galveno iemeslu auto izvēlei Artis min degvielas patēriņu, kas jaunajam spēkratam esot divreiz mazāks nekā iepriekšējai dīdžeja automašīnai. „Pirms tam 7 gadus braucu ar amerikāņu mašīnu, kas bija ārēji spilgta un tai bija ļoti liela apetīte. Tagad sajutu nepieciešamību pēc auto, kas būtu labs arī iekšēji. Volkswagen gadu gaitā ir pierādījis sevi, kā uzticamu un kvalitatīvu automašīnu ražotājs”, vērtē Artis.

 

Jauno Golf 6 Artis plāno izmantot aktīvi katru dienu – darba dienās pārsvarā pārvietojoties pa Rīgu, bet nedēļas nogalēs ārpus galvaspilsētas.

 

Jau ziņots, ka, atzīmējot gada jubileju, Moller Auto Lidosta Volkswagen līdz 29. septembrim klientiem piedāvā bezmaksas automašīnas diagnostiku un Moller naudu servisā veicamajiem darbiem, 10% ietaupījumu uz jaunām ziemas riepām, 25% atlaidi uz automašīnas aksesuāriem, iespēju izvēlēties no noliktavas vai komplektēt jauno Volkswagen ar īpašo gada jubilejas piedāvājumu (jebkuram Volkswagen modelim ieguvums 9% no standarta cenas), kā arī – pērkot jebkuru lietotu automobili, dāvanā – jauns ziemas riepu komplekts.