RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Atklās pašmāju slavenību stilīgāko apavu izstādi

Atklās pašmāju slavenību stilīgāko apavu izstādi
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 06.10.2012. 15:28

Ceturtdien, 11. oktobrī plkst. 17:00, tirdzniecības centrā Domina Shopping tiks atklāta pašmāju slavenību stilīgāko apavu izstāde – savas iecienītākās kurpes izrādīs radošās apvienības “Skudras metropole” īpašniece Gundega Skudriņa, multimākslinieks Kaspars Bindemani kā arī daudzi citi. Turklāt nākamajā nedēļas nogalē, no 11. līdz 14. oktobrim tirdzniecības centrā ar plašāko apavu veikalu klāstu Rīgā -  Domina Shopping -  notiks īsta apavu “parāde” – darbosies kurpju meistardarbnīca, aicinot piešķirt “otru elpu” saviem iecienītajiem apaviem, tiks organizēta ekspertu un modes dāmu diskusija par apavu nozīmi svētkos un ikdienā un citi  tikpat interesanti pasākumi.

 

Apavu izstādes atklāšanas dienā būs iespējams apskatīt ne tikai slavenību apavus, bet arī  satikties ar to valkātājiem, noskaidrot, kāpēc tieši šīs kurpes saistās ar tik labāk atmiņām un sagādājušas patīkamus brīžus to īpašniekiem. Tāpat būs iespējams aplūkot fotogrāfijas, kurās slavenības redzamas tērptas savos iecienītākajos apavos. Izstādi tirdzniecības centrā Domina Shopping būs iespējams apskatīt līdz 14. oktobrim, centrālajā skvērā pie restorāna “Vairāk Saules“.

 

“Esam gandarīti, ka brīžos, kad nepieciešami jauni apavi vai vienkārši ir vēlme sevi palutināt un papildināt garderobi ar kādu stilīgu kurpju pāri, par galamērķi nereti tiek izvēlēta tieši Domina Shopping. Arī nākamajā nedēļas nogalē mūsu pircējiem būs iespēja ne tikai par īpaši labām cenām iegādāties apavus kādā no kopumā vairāk nekā divdesmit apavu veikaliem, bet arī noskaidrot, kādiem apaviem priekšroku dod slavenības, uzklausīt ekspertu padomus un piedalīties radošajās meistardarbnīcās,“ stāsta t/c Domina Shopping mārketinga vadītāja Eda Magone.

 

Piektdien, 12. oktobrī, Apavu Dienu ietvaros t/c Domina Shopping būs iespējams aplūkot dažādās apavu izstādes, tostarp Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Mākslas akadēmijas studentu apavu instalāciju. Sestdien, 13. oktobrī,  ikviens apmeklēt kurpju meistardarbnīcu, lai atjaunotu un uzpucētu savu mīļākos apavus. Savukārt svētdien, 14. oktobrī,  visus mazākos apmeklētājus un to vecākus priecēs sapņu kurpju zīmēšanas radošās darbnīcas kopā ar pasaku tēlu varoņiem.