RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Seksīgā Lingita iegūst titulu „Miss Talent 2012”

Seksīgā Lingita iegūst titulu „Miss Talent 2012”
Foto: Twitter.com
KRUSTTEVS.COM · 14.11.2012. 21:12

Populārā „Playboy” modele un „OKartes skatuve 2” dziedātāja Lingita Lina Bopulu, Filipīnās piedaloties „Playmate 2012” konkursā, ieguva godpilno titulu „Miss Talent 2012", vēsta pati Lingita „Twiterī”.

 

Interneta balsojumā 5. vieta


„Paldies mīļie draugi jums visiem par atbalstu un balsošanu par mani konkursā. Es esmu ļoti priecīga, jo man izdevās iegūt titulu „Miss Talent”, arī interneta balsojumā ierindojos 5.vietā. Domāju, ka tas nemaz nav slikti, tāpēc vēlreiz liels paldies visiem par atbalstu”, saka Lingita sociālajā tīklā „Draugiem.lv”.

 

Iegūta neatsverama pieredze


„Kopumā jūtos ļoti labi, priecājos, ka man tika dota tāda iespēja aizceļot kaut kur tik tālu un prezentēt valsti, kuru cienu un mīlu. Liels paldies lieliskajai „Playboy” komandai, ka uzticējās man un deva tādu iespēju. Prieks, ka varēju strādāt ar vienu no labākajiem filipīniešu fotogrāfiem, iepazīt jaunus, gaišus, iekšēji skaistus cilvēkus un gūt jaunu pieredzi”, atzīst Lingita.

 

„Playboy” meitenes ir jaukas un sirsnīgas


„Ja no sākuma ļoti baidījos, jo biju saklausījusies cilvēku runās,tad aizbraucot uz Filipīnām vēl vairāk pārliecinājos, ka „Playboy” ir vīriešu dzīvesstila žurnāls un meitenes, kuras tur pozē ir vienas no jaukākajām, sirsnīgākajām, kādas dzīvē esmu satikusi. Vairākas pat mājās gaida bērni un vīri. Es esmu ļoti priecīga, ka vēl varu būt šeit un varēšu izbaudīt pēdējās dienas, atpūšoties Sebu salā kopā ar meitenēm. Drīz jau atgriezīšos Latvijā un cītīgi ķeršos klāt mācībām”, saka Lingita.