RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Plāno izdalīt vairāk kā 6 kilometrus sarkanbaltsarkano lentīšu

Plāno izdalīt vairāk kā 6 kilometrus sarkanbaltsarkano lentīšu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.11.2012. 07:49

Tuvojoties Latvijas neatkarības dienai, pašmāju degvielas tirgotāja „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijās (DUS) ikvienam apmeklētājam būs iespēja saņemt sarkanbaltsarkano lentīti. „VIRŠI-A” sarkanbaltsarkanās lentītes uzņēmuma DUS klientiem piedāvā jau otro gadu. Pērn visās „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijās par godu valsts svētkiem tika salocīti un izdalīti vairāk nekā 6 kilometri sarkanbaltsarkano lentīšu. 

 

Arī šogad sarkanbaltsarkanās lentītes „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā varēs iegūt līdz pat 18.novembrim. Lentītes būs pieejamas dažādos garumos un arī tradicionāli piespraužamās pie apģērba. Garākās lentītes paredzētas tieši autovadītājiem, lai valsts svētkos tās varētu piestiprināt pie automašīnas.

 

Anete Siliņa, „VIRŠI-A” pārstāve: „Pērn, kad pirmo reizi uzsākām dalīt sarkanbaltsarkanās lentītes, degvielas uzpildes staciju klienti to ļoti novērtēja, tādēļ šo tradīciju pirms Latvijas valsts svētkiem turpinām arī šogad. Šo iniciatīvu plānojam saglabāt arī nākotnē, jo esam pašmāju uzņēmums un ar to lepojamies.”


Šogad VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās sarkanbaltsarkanās lentītes tika dalītas arī pirms Lāčplēša dienas, turklāt iedzīvotāju aktivitāte bijusi ievērojami lielāka nekā pērn. Savukārt ņemot vērā pērnā gada pieredzi, prognozējams, ka līdz ar Latvijas neatkarības dienu, aktivitāte pieaugs vēl vairāk.

 

Valsts svētku laikā „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijās pircējiem būs pieejami arī dažādi citi suvenīri, aproces, auto karodziņi un citi aksesuāri ar latvisku apdruku, kas īpaši veltīti Lāčplēša dienai un Latvijas neatkarības dienai.