RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Šodien tiek atzīmēta starptautiskā „Kurjeru diena”

Šodien tiek atzīmēta starptautiskā „Kurjeru diena”
Foto: no mydeliverycourier.com (fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme)
KRUSTTEVS.COM · 16.11.2012. 13:21

Šodien starptautiskais eksprespasta pakalpojumu sniedzējs DPD aicina iedzīvotājus un uzņēmējus visā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā sveikt kurjerus „Kurjera dienā”, kas katru gadu tiek atzīmēta novembra trešajā piektdienā. Šīs īpašās dienas mērķis ir pateikties kurjeriem par viņu paveikto darbu un rūpīgi piegādātiem sūtījumiem visā Baltijā.

 

Šo tradīciju SIA „DPD Latvija” aizsāka 2010. gadā, un šobrīd Latvijas uzņēmumam pievienojušies arī kolēģi no Lietuvas un Igaunijas.

 

Ainārs Gilis, „DPD Latvija” valdes priekšsēdētājs: „Esam patiesi gandarīti, ka ir izdevies izveidot jaunus svētkus, kuru ideja savulaik radās mūsu uzņēmumā. „Kurjera diena” savā būtībā ir pateicība ne tikai DPD kurjeriem, kuriem ikdienā ir liela nozīme rūpīgi un precīzi piegādājot dažādus sūtījumus. Tāpēc mēs ļoti ceram, ka „Kurjera dienas” tradīcija nākotnē attīstīsies, sniedzot iespēju iedzīvotājiem un citiem sūtījumu piegādes uzņēmumiem arī sveikt savus kurjerus šajos svētkos.”

 

„Kurjera diena” – pirmo reizi Eiropā, īpaši kurjeriem veltīti svētki

„DPD Latvija” ir viens no vadošajiem eksprespasta pakalpojumu sniedzējiem ne vien Latvijā un Baltijā, bet arī Eiropā. Savukārt līdz šim nav zināms par svētkiem vai dienu Eiropā, kas īpaši veltīta kurjeriem.

 

A.Gilis: „Eiropas valstīs un pasaulē kopumā ļoti daudzām profesijām un nozarēm tiek veltīti īpaši svētki vai atsevišķi tiek nodēvēta pat kāda diena. Kā piemērs jāmin, starptautiskā Pasaules pasta diena, kad tiek atzīmēta tālajā 1874.gadā dibināta Pasaules pasta savienība, kas ir otra vecākā starptautiskā organizācija pasaulē.

„DPD Latvija” mērķis ir turpināt iedzīvināt šo svētku atzīmēšanu ne vien Latvijā un Baltijā, bet arī citās Eiropas valstīs.”