RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Sekss, viskijs un ātrums – moderno vīriešu spožums vai posts?

Sekss, viskijs un ātrums – moderno vīriešu spožums vai posts?
Foto: naldzgraphics.net
KRUSTTEVS.COM · 17.11.2012. 07:29

Izlasot šādu virsrakstu, iespējams, pirmā doma, kas iešaujas galvā (augšējā), ir par mūsdienīga un veiksmīga vīrieša ikdienu – kura sastāv no kaislīga seksa, laba alkohola, piemēram, viskija, kā arī ātruma – ko vīrietis mēdz baudīt dažādos veidos: ar savu auto traucoties pa maģistrāli, ar slēpēm nobraucot no Alpu kalnu virsotnēm, vai kaut kā tā. Tomēr šoreiz stāsts ir pavisam ko citu: proti, DARBAHOLISMU, kur sekss, viskijs un ātrums ir nevis dzīves baudas sastāvdaļas (kaut gan sākumā tā arī ir), bet gan sekas jeb precīzāk – zāles pārslodzei un stresiem darbā.

 

Austrijas personālvadības speciālisti kopā ar psihologu komandu izpētījuši populārākos vīriešu – darbaholiķu stresa noņēmējus, kas sākumā sniedz papildus baudu / adrenalīnu jau tā saspringtajam ikdienas ritmam, taču vēlāk ir tikai kā zāles jau sasāpējušām problēmām darbā, kas visbeidzot noved gan pie darba zaudējuma, gan šo baudpilno lietu zuduma.

 

Teiciens „nolaist tvaiku” eksistē jebkurā sabiedrībā. Ja vienkāršie ļautiņi meklē stresa noņemšanu, kādam iedodot pa mūli, tad modernie klerki, kuri pavada ikdienā (arī brīvdienās un svētku dienās) divpadsmit un vairāk stundas, atbrīvošanos meklē visupirms seksā, viskijā un ātruma ķeršanā visdažādākajos veidos.

 

Jūs jautāsiet – a kas tur liels? Normāli, patusējam un ejam tālāk. Tomēr speciālisti ir citās domās – pēc viņu novērojumiem, darba stresa ilglaicīga noņemšana ar šādām metodēm seksu padara mehānisku un baudu nesniedzošu, viskiju padara bezgaršīgu un sāk veidoties pieradums, taču gāzes pedālis kļūst aizvien vieglāks un vieglāks.

 

Sekas?

 

Pirmkārt, seksa kvalitātes zudums sāk ietekmēt attiecības ar mīļoto sievieti, jo, lai gan sievietēm patīk brutāls nobeigums, sākumam vajadzētu būt kārdinošam, romantiskam un maigam, ko stresains un tikai uz mehānisku darbu tendēts vīrietis nespēs sniegt.

 

Otrkārt, pieradums pie alkohola nākošo dienu padarīs vēl grūtāku un līdztekus nīgrumam par nespēju sasniegt / sniegt baudu seksā, parādīsies arī paģiras, tostarp ēstgribas zudums, kas ilgākā periodā var novest pie gremošanas sistēmas traucējumiem.

 

Treškārt, regulārs ātrums ir neizbēgama tuvošanās sadursmei. Šeit, šķiet, komentāri lieki.

 

Ko darīt? Ja nauda jāpelna, darbs ievelk, karjera jāveido... Turpināt iesākto, taču paralēli tam ir jāprot „pārslēgt” smadzenes un aizverot darba durvis, lai cik vēlu arī tas nenotiktu, aizvērt arī to smadzeņu puslodi, kas ģenerē idejas, streso par nepadarītajiem darbiem, uztraucas par finanšu plūsmas nodrošināšanu.

 

Viegli pateikt, bet grūti izdarīt? Jā, bet cita ceļa nav. Jo labāk ir baudīt seksu, viskiju un ātrumu ar kaifu – attiecīgi izjūtot gultā savu mīļoto no pirkstgaliem līdz matu galiņiem, baudot lēnām un nesteidzoties katru īra viskija rūgteno malku un sajūtot varu pār savu spēkratu tajos brīžos, kad uz ātrgaitas šosejas nav nevienas dzīves dvēseles. Tad patiešām šī raksta virsraksts vairāk atbilstu vārdam „spožums”, bet „posts” paliktu tikai kā teorija – kā būtu, ja būtu.