RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Rīga ļaujas karstasinīgiem kubiešu dejas soļiem

Rīga ļaujas karstasinīgiem kubiešu dejas soļiem
Foto: Publicitātes foto - ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 13.12.2012. 18:48

Gada skaistāko svētku ieskaņā trīs dienu garumā tirdzniecības parkā Alfa norisinājās zīmola Havana Club organizēta neparasta akcija, kuras ietvaros cilvēki tika „ķerti uz izbrīnu”. Aktivitāte Dejo kā Havanā ar salsas deju ritmiem pieskandināja tirdzniecības parku, slēptajām kamerām iemūžinot mirkļus, kuros apmeklētāji, kā arī tirdzniecības parka darbinieki ļaujas karstasinīgiem deju soļiem un gurnu kustībām. 

 

Akcijas ietvaros uz tirdzniecības parka grīdas tika izvietotas uzlīmes, uz kurām uzkāpjot, atskanēja salsas mūzika. Sekojot uzlīmju izkārtojumam, cilvēkiem vienlaikus bija iespēja ne tikai tapt pārsteigtiem un izrauties no savas komforta zonas, bet arī apgūt visā pasaulē un it īpaši jau tveicīgajā Kubā iecienītās dejas pamatsoļus. 

 

Par akcijas norisi īpaši gandarīti ir Havana Club ruma pārstāvji – uzņēmums Pernod Ricard Latvia, kas novērtē Latvijas iedzīvotāju uzdrīkstēšanos atvērties un baudīt apkārt esošos notikumus.

 

Uzņēmuma mārketinga vadītāja Kristīne Mālniece uzsver: „Esam gandarīti par akcijas Dejo kā Havanā norisi. Slēpto kameru fiksētie kadri, kuros iemūžināta Latvijas iedzīvotāju dejotprasme, par spīti dažādiem stereotipiem apliecina, ka spējam būt kaislīgi un ugunīgi, arī nedzīvojot attiecīgajos platuma grādos. Cilvēki, kuri uztvēra idejas pamatdomu un ļāvās karstasinīgajai dejai, trīs dienu garumā nodrošināja Havanas ielu un kubiešu kultūras dvesmu pasākuma norises vietā. Ar akcijas palīdzību atkārtoti esam akcentējuši Havanas burvību, kā arī kubiešu salsas un ruma baudīšanas tradīcijas, kas šajā vēsajā Latvijas sezonā daudzos spēja atmodināt prieku un aizrautību.”