RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

TV sejas Ketijas Šēnbergas izcilā dāvanu saiņošana pārsteidz pat profesionāļus

TV sejas Ketijas Šēnbergas izcilā dāvanu saiņošana pārsteidz pat profesionāļus
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 22.12.2012. 10:39

Dāvanu saiņošanas zibensturnīrā, kurš šodien norisinājās tirdzniecības centrā Domina Shopping TV seja Ketija Šēnberga izvēlējās tik radošu risinājumu, ka pārsteidza gan žūriju, gan savus konkurentus TV raidījuma „Kinomānija” vadītāju Kasparu Zlidni, dziedātāju Viktoru Zemgalu un jauno dziedātāju Lingitu Linu Bopulu. Viņas iesaiņotā dāvana līdzinājās stilīgai meitenei.

 

„Ziemassvētku dāvanas parasti gatavoju pati. Katru gadu izvēlos tām kādu noteiktu tēmu. Šogad tā visdrīzāk būs gaisma, jo rudens bija ilgs un tumšs. Dāvanas saiņojot parasti domāju par cilvēku, kurš to saņems, vienmēr izvēlos kādu individuālu akcentu – vai tas ir dāvanu iesaiņojums saņēmēja mīļākajā krāsā, vai kāds cilvēkam mīļš motīvs. Dažas dāvanas sev tuvajiem jau esmu sagādājusi, bet par pārējām parūpēšos īsi pirms svētkiem,” par saviem Ziemassvētku dāvanu iegādes un saiņošanas paradumiem stāsta TV seja Ketija Šēnberga.

 

Tirdzniecības centrā Domina Shopping līdz Jaunajam gadam darbojas lielākā dāvanu saiņošanas darbnīca Rīgā, kurā ikvienam ir iespēja ne tikai saņemt ekspertu konsultācijas un padomus dāvanu saiņošanā, bet arī gaumīgi noformēt draugiem un radiem sarūpētos pārsteigumus. Tiem, kuri t/c Domina Shopping iegādāsies dāvanas par vismaz 100 latiem, tās tiks iesaiņotas bez maksas.

 

Savukārt par prieku pašiem mazākajiem tirdzniecības centra apmeklētājiem no 21. decembra līdz 24. decembrim tirdzniecības centrā viesosies Ziemassvētku vecītis. Ikviens varēs iečukstēt viņam ausī savu slēpto vēlēšanos un kopā nofotografēties ziemeļbrieža Rūda vilktās kamanās. Pie tirdzniecības centra ieejas līdz pat gada nogalei darbosies bezmaksas karuselis bērniem.