RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

ZZ jaunieši aicina atcerēties – dzīvnieks nav rotaļlieta!

ZZ jaunieši aicina atcerēties – dzīvnieks nav rotaļlieta!
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 22.12.2012. 17:33

ZZ jaunieši Olga, Alekss, Elza, Makss un Laura apmeklēja Juglas dzīvnieku patversmi „Labās mājas”, lai pievērstu sabiedrības uzmanību akcijai „Dzīvnieks nav dāvana”. ZZ jaunieši aicina būt atbildīgiem un izvērtēt lēmumu par mājdzīvnieka iegādi. Jaunieši iepriecināja patversmes iemītniekus ar gardiem kārumiem un kopā ar dzīvespriecīgiem suņiem devās pastaigā, lai izrotātu īpašu Ziemassvētku eglīti suņiem.

 

„Man ir liels prieks, ka varējām iepriecināt patversmes dzīvniekus un aizvest viņiem dāvanas. Spītējot aukstajam laikam, dzīvnieki ar lielu prieku un enerģiju devās kopā ar mums pastaigā pa mežu. Patversmē savus jaunos saimniekus gaida vairāki uzticami, draudzīgi suņi,” stāsta ZZ Alekss. ZZ jaunieši aicina ikvienu apdomāt lēmumu par mājdzīvnieka iegādi, izvērtējot, vai savam jaunajam draugam varēs veltīt pietiekami daudz laika un mīlestības.

 

Dzīvnieku patversmes „Labās mājas” pārstāve Linda Zirdziņa atgādina: „Akcijas „Dzīvnieks nav dāvana” ietvaros vēlamies aicināt ikvienu rūpīgi pārdomāt lēmumu iegādāties dzīvnieku svētku dāvanai. Pēc gaišā un priecīgā svētku laika diemžēl krietni pieaug pie patversmes durvīm atstāto dzīvnieku skaits. Patversmes iemītnieki ir priecīgi par jebkuru apciemojumu, un arī ar ZZ jauniešiem pavadītais laiks tiem ir radījis pozitīvas emocijas.”

 

ZZ jaunieši patversmes iemītniekiem nogādāja Ziemassvētku dāvanas – pārdesmit kilogramus specializētās barības kucēniem un našķus pieaugušiem suņiem. Kucēnu barība patversmei īpaši nepieciešama, jo šobrīd „Labo māju” bērnistabā vietu raduši 24 kucēni. Ikviens ir aicināts ziedot patversmei specializēto kucēnu barību un dažādus suņu našķus.

 

ZZ jaunieši aicina jauniešus izmantot savu brīvo laiku lietderīgi – aizvest patversmes dzīvniekiem dāvanas un gūt pozitīvas emocijas, iepriecinot suņus ar kopīgu pastaigu svaigā gaisā. Jaunieši, kuri ir sasnieguši 16 gadu vecumu, var pieteikties patversmē kā brīvprātīgie.