RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Kāpēc vīrieši zaudē kaujās ar sievietēm?

Kāpēc vīrieši zaudē kaujās ar sievietēm?
Foto: voxxi.com
KRUSTTEVS.COM · 25.12.2012. 10:00

Visi vīrieši attiecībās ar sievietēm ar iziet caur noteiktu ciklu. Sākuma posmā vīrietis ir viens. Te, protams, viena no labākajām pozīcijām ir būt vienam, īpaši, ja vīrietis dzīvo lielā pilsētā, kā Ņujorkā, Maskavā vai Rīgā. 

 

Būt vienam lielā pilsētā ir līdzīgi kā mazam bērnam atrakciju parkā. Ir tik daudz dažādu iespēju, ka nevari izvēlēties – te blondīne, te brunete. Gribas visu un domas griežas kā virpulī. “Nocopēt” sievieti lielā pilsētā ir viegli. Iespējams, ne visiem, bet vairumam noteikti. Kopumā ņemot, tas nav slikti.

 

Taču tālāk viss notiek pārāk ātri. Kopīgi pavadīta nakts un .... viss. Jums gribas atkal jaunus brīnumus, nevis baudīt jau esošās izklaides. Tāpat kā bērnam atrakciju parkā. Kādu brīdi tā dzīvot ir skaisti. Taču ikviens cilvēks noveco, un ar laiku uzmācas jautājums – kad es beidzot varētu būt gatavs attiecībām.

 

Mēs sākam iztēloties, cik jauki būtu, ja būtu kāds, kam uzticēt visus noslēpumus, un kurš saprastu arī tajos brīžos, kad šķiet, visa pasaule sazvērējusies. Šinī brīdī pat parādās doma, ka varētu ar vienu un to pašu sievieti gulēt katru nakti, un tas pat būtu jauki.

 

Tātad, vīrietis sāk meklēt sev apsaimniekotāju. Sākumā tā ir jauka meitene, jūs peldat kā brīnišķā mākonī. Pamazām lietas sāk kļūt nopietnas, jūs iepazīstieties ar meitenes draugiem, masām, brāļiem, arī vecākiem...

 

Bet tad notiek kaut kas dīvains. Mēs sākam ievērot jauno kaimiņieni – rudmati. Pēkšņi visas sievietes šķiet tik karstas un valdzinošas... Galu galā tas ir nežēlīgi. Cikls ir noslēdzies un parāda, ka visi vīrieši ir upuri. Tas ir kā ēst vienu ēdienu dienām un nedēļām brīdī, kad iespējams sevi lutināt ar asorti bufeti.

 

Taču tiklīdz meitene atrod sev citu puisi, piepeši nāk apziņa: pārliecība par tieši šo meiteni kā īsto.  Un te atkal cikls sākas no gala.

 

Vīrietis ir atpakaļ spēlē. Viņš tai atkal velta visu savu dzīvi.