RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Abramovičs sacenšas jahtu duelī ar Kataras premjerministru – KURŠ KURU!

Abramovičs sacenšas jahtu duelī ar Kataras premjerministru – KURŠ KURU!
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 04.01.2013. 15:19

Krievu miljardieris Romans Abramovičs, apmeklējot Karību salas, bija spiests pietauvot savu balto luksuss klases jahtu „Eclipse” tikai rokas stiepiena attālumā no Kataras premjerministra, šeiha, Hamada bin Džasima Al Tani milzīgās zilās jahtas, tādējādi, gribot vai negribot, publiski piesakot abu jahtu dueli.

 

Superkluba „Chelsea” īpašnieks Abramovičš ir pieradis tikai pie paša labākā, nelaižot garām nevienu iespēju pazīmēties ar savu statusu, tāpēc, visticamāk, krievu magnātu šis duelis tikai uzjautrināja, jo greznībā „Eclipse” noteikti pārspēj šeiha jahtu.

 

Kā zināms, „Eclipse”, būdama 164 metrus gara, šobrīd ir lielākā privātā jahta pasaulē. Uz jahtas ir paredzētas vietas 36 viesiem 18 kajītēs, kā arī vietas 70 apkalpes locekļiem. Jahtas paspārnē atrodas trīsvietīga izpriecu zemūdene, kā arī tur ir vietas trīs helikopteriem. Tāpat , tur atrodas divi lieli baseini, no kuriem lielākais ir pat 16 metrus garš.

 

Savukārt, šeiha jahta ir 117 metrus gara, tā spēj uzņemt vienu helikopteri, tajā atrodas peldbaseins, āra džakuzi, sauļošanās vietas un pat kinoteātris. 2008.gadā tā tika atzīta par otru skaistāko jahtu pasaulē.