RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Seksapīlā Mila Kunisa bērnībā aizmukusi no komunistiem

Seksapīlā Mila Kunisa bērnībā aizmukusi no komunistiem
Foto: peru.com
Linda Goldmane · 09.01.2013. 22:30

Pastāv priekšstats, ka, kļūstot par filmu zvaigzni, jābūt ļoti lielam talantam un mazumiņam veiksmes. Milas Kunisas gadījumā veiksme ieņem ļoti nelielu vietu viņas aktrises karjerā. Dzimusi padomju Ukrainā, Kunisa un viņas ģimene varēja pārcelties uz Losandželosu 1991.gadā, pateicoties veiksmei loterijā.

 

Milai Kunisai bija ļoti interesanta bērnība. Kunisu ģimene spēja aizbēgt no komunisma un piereģistrēja savu meitu Rozvudas pamatskolā, nezinot ne vārda angliski. Kunisa šo pieredzi salīdzināja ar „aklumu un kurlumu 7 gadu vecumā”. Šī pieredze viņai bijusi ļoti smaga, bet vēlāk, kad viņas tēvs pierakstīja M. Kunisu Beverlihilzas kinostudijā, lai meita spētu socializēties, Kunisu ievēroja kāds talantu aģents, kas nekavējoties atzīmēja jauno un talantīgo meiteni.

 

Pirms viņa vēl īsti spēja pateikt vārdu „honorārs”, Kunisa jau spēlēja galveno lomu reklāmās tādām firmām kā Barbie, Payless shoes un Guess. Angļu valodu viņa iemācījās, apmeklējot Huberta Hoves Bankrofta vidusskolu, lai varētu spēlēt filmās kā Days of our lives, Baywatch un, protams, Walker, Texas Ranger.         

2012. gada seksīgākā sieviete

Noskatoties seriālu That’s 70 show un Family Guy, kurā M. Kunisa atveidoja Megas Griffinas balsi, grūti iedomāties, ka M. Kunisa tika atzīta par seksa simbolu. Filmā Forgetting Sarah Marshall M. Kunisa spēja parādīt sevi no pavisam citas puses, ļoti seksīga, ar neparastu skaistumu apveltīta meitene. Psiholoģiskajā trillerī „Melnais Gulbis” viņa īpaši spēja parādīt savu seksapīlu, filmējoties kopā ar Natāliju Portmani, pikantā seksa ainā. Starp citu, nesen vīriešu žurnāls „Esquire” Kunisu nosaucis par 2012. gada pasaules seksīgāko sievieti.


Panākumi

Katra aktiera vai aktrises karjerā pienāk grūti laiki, tāds bija arī M. Kunisai. Vienu brīdi aktrises karjera tik tiešām izskatījās drūma. Tikai vēlāk, filmējoties 15 gadu vecumā kopā ar Eštonu Kačeru seriālā That’s 70 show, kuru ASV demonstrēja laika posmā no 1998. līdz 2006.gadam, turpmākie panākumi palīdzēja viņas karjerai attīstīties.


Pateicoties režisoram Džadam Apatovam (Judd Apatow) pēc šī televīzijas šova, viņš pamanīja, ka Milai Kunisai ir lieliskas perspektīvas, tāpēc piedāvāja filmēties viņa producētajā filmā Forgetting Sarah Marshall. Pēc šīs filmas ikviens saprata, ka M. Kunisa būs īsta filmu zvaigzne. M. Kunisai bija lieliska iespēja arī atveidot M.Griffinas balsi slavenajā animētajā televīzijas seriālā Family Guy. Vēlāk sekoja arī citas filmas, kurās Milai Kunisai bija iespēja filmēties, Max Payne, Book of Eli, un producenta D. Arofonska Oskara nominētajā trillerī „Melnais Gulbis” (Black Swan).        

Vienus no lielākajiem panākumiem aktrise sasniedza ar 2010. gada filmu „Melnais Gulbis”, kurā viņa atveidoja vienu no galvenajām lomām. Mila Kunisa tālākos sasniegumus ieguva, filmējoties kopā ar Džastinu Timberleiku filmā Friends with Benefits. Pagājušā gada uzņemtajā filmā Ted, Mila Kunisa bija atkal viena no centrālajām aktrisēm, jāpiebilst, ka šī filma bija viena no pelnošākajām un skatītākajām filmām 2012 gadā.