RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

8. martā pārsteidz savu sievieti!

8. martā pārsteidz savu sievieti!
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
Linda Goldmane · 08.03.2013. 10:30

Internacionālā sieviešu diena ir tikai vienreiz gadā, tāpēc tā ir viena no lieliskākajām iespējām iepriecināt savu mīļoto sievieti tieši šajā īpašajā dienā. Tā kā šodien jau ir 8. marts, iespējams, šie noderīgie padomi noderēs, lai sieviete justos patīkami.

 

Pārsteidz ar pusdienām! 

8. marts šogad iekrīt darba dienā, tas ir, piektdienā, kas nozīmē, ka gan sievietēm, gan vīriešiem šī noteikti nebūs brīvdiena. Tāpēc pārsteidz savu sievieti un ierodies pie viņas darbā ar krāšņiem ziediem un negaidīti uzaicini uz pusdienām viņas mīļākajā restorānā, ēstuvē ārpus darba telpām. 

Aizved uz iepirkšanās centru!

 

Gandrīz ikvienas sievietes vājība ir iepirkšanās, tāpēc neliedz dot šo iespēju arī šajā īpašajā dienā un aizved uz kādu no viņas mīļākajiem lielveikaliem. Sievietes būs sajūsmā, jo neko tādu viņas nebūs gaidījušas no mīļotā vīrieša.

Uzdāvini kartiņu ar vēlējumiem

 

Ja tavā budžetā neietilpst dārgie restorāna apmeklējumi vai iepirkšanās lielveikalā, tad vissirsnīgākais apsveikums ir veltīta kartiņa mīļajai sievietei, kuru viņa noteikti novērtēs. Īpaši, ja būs pacenties ar pašizdomātu vēlējumu no sevis.

 

Vakariņas mājās

Pusdienas un dāvanas noliekam malā, sievietes vēlas, lai šajā dienā vīrietis ieguldītu kaut vai nelielais pūles, lai pārsteigtu mīļoto. Viņas spēj to novērtēt visaugstāk. Kas gan būtu labāks par pašu gatavotām vakariņām mājās romantiskā atmosfērā?