RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Netradicionāls mīlas stāsts - viņš bija sieviete, bet viņa - vīrietis. Abi kopā atraduši laimi

Netradicionāls mīlas stāsts - viņš bija sieviete, bet viņa - vīrietis. Abi kopā atraduši laimi
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 22.04.2013. 12:45

Kopīgām laulības saitēm jau septembrī vienosies kāds pavisam netradicionāls britu pāris - topošā līgava pirms tam bija vīrietis, bet topošais līgavainis - sieviete.

 

56 gadus vecā Helēna, kuru agrāk sauca Leslijs, savu dzimumu mainīja pirms 10 gadiem un izveidoja atbalsta grupu cilvēkiem, kuriem nācies nonākt līdzīgās situācijās.

 

"Cilvēkiem, kas vēlas mainīt savu dzimumu nākas saskarties ar daudzām psiholoģiskām un sociālām barjerām, un tā kā šajā ziņā esmu guvusi diezgan lielu pieredzi, vēlējos palīdzēt cilvēkiem, kuri cieš no tām pašām problēmām, no kurām cietu es," stāsta topošā līgava. Pirms Helēna veica dzimuma maiņas operāciju viņa jau bija precējusies 3 reizes un laulībās bija dzimuši 8 bērni.

 

Ar savu līgavaini Fēliksu Helēna iepazinās 2008. gadā, kad vīrieti uz sievietes vadīto atbalsta grupu nosūtīja viņa psihologs. Abu profesionālā sadarbībā ātri vien pārauga spēcīgās jūtās, kas vainagojās ar abu saderināšos. Fēlikss, kuru pirms tam sauca par Keitiju, savas identitātes meklējumos bija pavadījis visu savu dzīvi, pēdējos 6 gadus tiekoties vien ar sievietēm.

 

Jau šī gada 13. septembrī - datumā, kad abi veica dzīvi mainošo operāciju (Fēlikss to veica 2009. gadā), pāris plāno arī oficiāli salaulāties.