RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Vai Kardašjanai un Vestam attiecību krīze? Balodīši kopā vairs neizskatās laimīgi - FOTO

Vai Kardašjanai un Vestam attiecību krīze? Balodīši kopā vairs neizskatās laimīgi - FOTO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 24.04.2013. 08:46

Vai dziedātāja Kanje Vesta (Kanye West) un sabiedrības dāmas un TV šova zvaigznes Kimas Kardašjanas (Kim Kardashian) attiecībās būtu iestājusies krīze? Saldais pārītis pēdējā tikšanās reizē Ņujorkā vairs neizskatījās īpaši laimīgi...

 

Kima un Vests, kas jau jūlijā gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto, pēdējās paparaci uzņemtajās fotogrāfijās vairs neizskatījās pēc smaidīga un saliedēta pāra, kādu bijām raduši redzēt senākos fotouzņēmumos.

 

Vests, kas savu topošu bērna māti satika Ņujorkā pēc diezgan liela atšķirtības periodā (dziedātājs lielāko daļu laika atrodas Parīzē, kur ieraksta jauno albumu, kamēr Kima realitātes šova filmēšanas dēļ ir spiesta palikt ASV), ne tuvu neizskatījās priecīgs, satiekot draudzeni, un plašā smaidā atplauka vien tad, kad apciemot viņu bija atbraucis tuvs draugs - mūziķis Jay-Z.

 

Arī Kimai šis nav viegls laiks - kopā ar Kanji zvaigzne šogad pavadījusi vien 26 no aizritējušajām 111  gada dienām, īpašo gaidību laiku aizvadot viena pati bez mīļotā vīrieša, kurš uzturas Parīzē.