RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Cilvēka prātam neaptverams incidents: Tēvs un māte nogalina bērnu, lai varētu nodarboties ar seksu

Cilvēka prātam neaptverams incidents: Tēvs un māte nogalina bērnu, lai varētu nodarboties ar seksu
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 25.04.2013. 15:29

Kāds pāris ASV, vēloties apklusināt savu raudošo mazuli, lai varētu nodoties kopīgiem gultas priekiem, bērnu nosmacējis līdz nāvei.

 

29 gadus vecais bērna tēvs Rodrigo Rodrigezs traģiskajā vakarā trīs reizes aizspieda roku priekšā meitenītes mutei, lai viņa pārtrauktu raudāt. Kad mazulis  vairs nav izdvesis ne skaņas, vīrietis zīdaiņa nekustīgo ķermeni nosviedis atpakaļ gultiņā. Tajā visā noskatījusies arī bērna 21 gadu vecā mātē Andžela Petrova. Pēc tam abi bezatbildīgie vecāki steigšus devušies uz guļamistabu, lai  ļautos mīlas priekiem.

 

Kad nākamajā rītā mātei nav izdevies 5 mēnešus veco mazuli pamodināt, viņa nekavējoties zvanījusi 911. Lai gan zīdainis uzreiz ticis nogādāts slimnīcā, meitenītes dzīvību ārstiem glābt nav izdevies - bērnam tika konstatēts galvaskausa lūzums un skābekļa trūkuma rezultātā radušies neatgriezeniski  smadzeņu bojājumi.

 

Tiek ziņots, ka nozieguma izdarīšanas brīdī abi vecāki bijuši stiprā alkohola reibumā un jau iepriekš nonākuši varas instanču redzeslokā par vardarbīgu izturēšanos pret citu bērnu. Pašlaik pāris atrodas apcietinājumā un gaida tiesas prāvu.