RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Kā izskatās seksīga slavenība vienkāršā mājas tērpā un bez grima? FOTO

Kā izskatās seksīga slavenība vienkāršā mājas tērpā un bez grima? FOTO
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
Toms Kursītis · 30.04.2013. 13:48

20 gadus vecā, seksīgā filmu zvaigzne Mailija Sairusa (Miley Cyrus) iemūžināta kopā ar savu draudzeni „šopingā”. Šoreiz aktrise bija izvēlējusies stipri piezemētāku apģērbu nekā esam raduši redzēt. 

 

Mailija jau no agras bērnības ir bijusi mediju uzmanības centrā, tomēr pēdējos mēnešos baumas ir pastiprinājušās - ļoti sīki tiek apspriestas viņas attiecības ar Laiamu Hemsvortu (Liam Hemsworth).

 

Pērn aktrise saderinājās ar Hunger Games (Bada spēles) zvaigzni Hemsvortu, bet pašas aktrises tēvs uzskata, ka meitas laulība ir lemta neveiksmei: “Ar Laiamu viņa neapprecēsies! Viņa iespējams nekad neapprecēsies! Pie vainas ir manas meitas mainīgais raksturs un vēlmes – Mailija nekad nezina, ko viņa grib!”

 

Lai gūtu mazu atelpu no nerimstošajām baumām par viņas privāto dzīvi, kolorītā dāma izvēdināja galvu iepērkoties. Aktrise bija piemeklējusi biezu ziemas cepuri, ādas vesti un tumši zilus džinsus. Ļoti nepierasti šādā apģērbā redzēt aktrisi.

 

Māksliniece pusdienās izvēlējās ēdienu, kas nevarētu kaitēt viņas figūrai - jogurtu ar kaltētiem augļiem. Grūti gan spriest, cik garšīgs bija jogurts, jo aktrises seja attēlos neizskatās īpaši priecīga.