RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Britnijas Spīrsas dubultniece vēl seksapīlāka par pašu zvaigzni - FOTO

Britnijas Spīrsas dubultniece vēl seksapīlāka par pašu zvaigzni - FOTO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 08.05.2013. 16:35

Lai kā aizgājušās desmitgades popprincese Britnija Spīrsa (Britney Spears) censtos, zvaigznei tā arī neizdodas sasniegt tikpat augstas slavas virsotnes kā vecajos labajos laikos, taču to gan nevarētu teikt par viņas dubultnieci - anglieti Mišelu Vīku (Michaela Weeks).

 

25 gadus vecā Mišela savu apbrīnojamo līdzību ar zvaigzni atklāja vēl tālajā 1998. gadā, kad pasaule pirmo reizi iepazina toreiz vēl 16 gadīgo Spīrsu un viņas nevainīgi rotaļīgo "Baby one more time". 

 

"Cilvēki vienkārši uz ielas man nāca klāt un sāka izpildīt viņas dziesmas, domājot, ka esmu īstā Britnija," stāsta Mišela.

 

Tā kā šādi incidenti atkārtojušies regulāri, jaunā meitene sapratusi, ka neticamo līdzību iespējams izmantot arī savā labā un ātri vien atradusi veidu, kā ar to nopelnīt.

 

Ar dažādiem priekšnesumiem, izpildot Britnijas pazīstamākās dziesmas un citus šova elementus, meitene uzgājusi īstu zelta āderi, kas jau 19 gadu vecumā ļāvusi nopelnīt pietiekami, lai varētu iegādāties savu pirmo māju.

 

Jaunā sieviete ar saviem šoviem uzstājusies arī Dubaijā un Losandželosā, taču vaigā skatīt pašu popprincesi viņai vēl nav izdevies.