RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Vladmiru Putinu izmanto apšaubāmas izcelsmes kebabu reklāmā

Vladmiru Putinu izmanto apšaubāmas izcelsmes kebabu reklāmā
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 08.05.2013. 16:51

Krievijas prezidents Vladimirs Putins (Vladimir Putin) vienmēr bijis populārs mediju vidē. Tagad Ukrainas pilsētā Odesā viņš izmantots kā reklāmas seja, kādam kebabu restorānam, ziņo Ukrainas žurnālisti.

 

Interesantajā reklāmas plakātā priekšplānā attēlots Putins. Kā jau politiķim pienākas – seja nopietna, bet rokās viņš tur apšaubāmas izcelsmes kebabu. Ukraiņu mediji ziņo, ka prezidenta seja plakātā pievienota ar fotošopa palīdzību un pats kungs nav piedalījies fotosesijā.

 

Reklāmas plakāts piesaista ļoti lielu cilvēku interesi, tomēr pieprasījums pēc kebabiem palicis iepriekšējā līmenī, stāsta reklāmas autori.

 

Krievijas valdība noliedz saistību ar šo reklāmu, piebilstot, ka atļauja izmantot Krievijas prezidenta tēlu nav dota. Iespējams, ka sāksies tiesu darbi.

 

Jau agrāk šī firma izcēlusies ar dažādām oriģinālām darbībām. Iepriekš šis uzņēmums izmantoja Vācijas kancleres Angelas Merkeles (Angel Merkel) foto. Savukārt pirms pāris gadiem šī firma izplatīja ziņu, ka gatavo savus ēdienus izmantojot popa karaļa Maikla Džeksona (Michael Jackson) receptes.