RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO: Dženifera Lopesa cenšas padarīt greizsirdīgu savu bijušo vīru

FOTO: Dženifera Lopesa cenšas padarīt greizsirdīgu savu bijušo vīru
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 20.07.2013. 14:32

Multimāksliniece Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) prot ne vien lieliski dziedāt, dejot un tēlot, bet arī pārzina vislabākos trikus, kā līdz baltkvēlei greizsirdīgu padarīt savui bijušo vīru - dziedātāju Marku Antoniju (Marc Anthony). 

 

Ja pēdējā laikā ne reizi vien dzirdējām minējumus par to, ka kopš šķiršanās Lopesa uz skatuves izvēlas nēsāt arvien kliedzošākus tērpus par spīti faktam, ka slavenajai māksliniecei pavisam drīz apritēs jau 44, tad šoreiz zvaigzne savu pārdrošības latiņu bija pacēlusi vēl nebijušos augstumos.

 

Iespaidīgais dekoltē un leoparda raksta tērps, kas pilnā krāšņumā atklāja dziedātājas slaidās kājas un kārdinošo augumu, jau vien būtu laba kombinācija, lai prātu aizmiglotu jebkuram stiprā dzimuma pārstāvim. Un, kur nu vēl bijušajam vīram!

 

Eksotisko tērpu dziedātāja bija izvēlējusies par godu balvu pasniegšanas ceremonijai "Premios Juventud 2013", labi zinot, ka auditorijā sēdēs arī viņas bijušais mīļotais kopā ar savu jauno, 22 gadus veco sirdsāķīti. Taču, redzot Lopesu, nerodas šaubas par to, kura no abām dāmām izpelnījās vairāk ievērības pilnu acu skatu.