RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

EKSKLUZĪVI: Pugačova atklāti par savu un Maksima Galkina baumoto šķiršanos

EKSKLUZĪVI: Pugačova atklāti par savu un Maksima Galkina baumoto šķiršanos
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 05.09.2013. 11:22

Jau labu laiku medijos uzvirmojušas sazvērestības teorijas par to, ka krievu estrādes dīvas Allas Pugačovas (Алла Пугачёва) un slavenā komiķa un TV šovu vadītāja Maksima Galkina (Максим Галкин) laulībā iestājusies nopietna krīze un abu balodīšu mīlas stāstam pielikts trekns punkts.

 

Kā vēstīja virsraksti, Galkins (37) Pugačovu (64) nomainījis pret seksīgo, 42 gadus veco baltkrievu TV diktori un dziedātāju Jeļenu Golicinu (Елена Голицына), pamatīgi sāpinot savu pensijas vecumu sasniegušo, slaveno sieviņu. Turklāt malku ugunij piemetis arī Pugačovas atteikums ikgadējā pasākumā "Рождественские встречи" dziedāt kopā ar savu likumīgo vīru, tā vietā dodot priekšroku krievu estrādes māksliniekam Grigorijam Ļepsam (Григорий  Лепс).

 

Lai gan mediji paliek pie sava un nemainīgi apgalvo, ka kādreizējo skaistuli un par viņu teju divreiz jaunāko vīru romantiskas jūtas vairs nesaista un abi pat guļot atsevišķās guļamistabās, Alla un Maksims abu laulības iziršanu sīvi noliedz. Nesen abas zvaigznes nāca klajā ar paziņojumiem, ka abu starpā valda dziļa mīlestība un ciešas jūtas, nodēvējot izskanējušās baumas par muļķīgiem žurnālistu izdomājumiem.

 

Pati Primadonna saka tā: "Visas šīs absurdās runas par manu un Maksima šķiršanos ir žurnālistu safabricēti stāstiņi, lai tikai paceltu reitingus. Laiks atrast kādus citus varoņus popularitātes iegūšanai!"

 

"Visi zina, ka es kopā ar Maksimu dzīvoju kā pasakā pēdējos 10 gadus!" - turpina Alla.

 

To, kuram - presei vai krievu šovbiznesa dūžiem ir bijusi taisnība, redzēsim tikai pēc laika...