RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO: Jūsu uzmanībai erotiska dāma, kura tiek saukta par Francijas Kimu Kardašjanu

FOTO: Jūsu uzmanībai erotiska dāma, kura tiek saukta par Francijas Kimu Kardašjanu
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 27.09.2013. 21:13

Attēlos redzamā dāma ir franču modele un vairāku realitātes šovu dalībniece Nabilla Benatja (Nabilla Benattia). Viņa piedalījusies tādos TV raidījumos kā Hollywood Girls un Les Anges de la tele-realite. Šo sievieti salīdzina ar, iespējams pašu aprunātāko pasaules TV seju, Kimu Kardašjanu (Kim Kardashian).

 

Jau 14 gadu vecumā parakstījusi pirmo līgumu ar Francijas modes aģentūru. Tomēr Nabilla slavena kļuva ar kādu savu citātu, ko veltīja citam vīriešu kārtas dalībniekam TV šovā Les Anges de la tele-realite: “Tu taču neskaties uz manu seju, vai ne?”

 

Šis teikums sacēla pamatīgu brēku mediju vidū. Šo īso tekstu savu produktu reklamēšanā izmantoja tādi zīmoli kā IKEA un Carrefour. Tāpat tika izveidoti neskaitāmas parodijas video vietnē Youtube. Pati Benatja šo citātu patentēja un padarīja to par firmas zīmi, tāpēc, ja kāds vēlas lietot šādu tekstu, tad labāk to saskaņot ar skandalozo slavenību.

 

Brīdī, kad daiļava uzstājās savā pirmajā TV šovā, viņa ar implantu palīdzību palielināja savas krūtis, kā pati atzīst, tad šāds solis bija nākotnes vārdā. Sagadīšanās vai nē, bet drīz pēc tam jaunā modele tika uzaicināta piedalīties vairākās pazīstamo pikantēriju žurnālu Maxim un Playboy organizētajās fotosesijās.

 

Skaidrs ir tas, ka par šo Kardašjanas līdzinieci mēs vēl dzirdēsim!