RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO un VIDEO: Šausmas! Cilvēks iztērē 100 tūkstošus ASV dolāru, lai izskatītos kā Džastins Bībers

FOTO un VIDEO: Šausmas! Cilvēks iztērē 100 tūkstošus ASV dolāru, lai izskatītos kā Džastins Bībers
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 26.10.2013. 21:02

Losandželosas iedzīvotājs Tobijs Šeldons (Toby Sheldon) iztērējis visus savas dzīves iekrājumus, lai izskatītos kā tīņu elks Džastins Bībers (Justin Bieber). Pats ekstrēmo pārvērtību autors pamato savu ekstravaganto darbību ar to, ka Bīberam ir perfekts un jauneklīgs izskats.

 

33 gadus vecais Tobijs, kurš brīvajā brīdī arī raksta dziesmas, lēnām, bet pamatīgi visu dzīvi veicis plastiskās operācijas, ka viņu tuvinājušas “mazo meiteņu” elka izskatam. Piemēram, botoksa injekcijas, žokļa samazināšana un acs plakstiņu operācijas.

 

Šeldons stāsta: “Brīdī, kad Džastins kļuva slavens un viņa seja bija visos medijos, es visu laiku domāju par to, ka vēlos izskatīties kā mākslinieks.” 

 

              

 Šādi Tobijs Šeldons izskatījās 2003. gadā - pirms plastiskās operācijas.

 

Šeldons savam ķirurgam nesa vairākus attēlus, kuros bija redzami slavenā dziedātāja mati, lai rezultāts būtu uzskatāmāks. Bija nepieciešamas 3 operācijas, kuru kopējā summa sasniedza 21 tūkstoti ASV dolāru.

 

“Nav tā, ka man patīk Bībera dziesmas. Es arī neesmu viņa fans, bet nenoliedzami, ka viņa izskats, priekš manis, šķiet perfekts,” - sajūsminās Šeldons. “Protams, arī apzinos, ka man vēl ir tāls ceļš ejams, lai pilnībā “transformētos” par Džastinu. Man vajag piestrādāt pie mana deguna, samazināt žokli un vēl šādus tādus sīkumus,” - turpina prātot jaunizceptais Bībers.