RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO: Supermodele Adriana Lima atklāj, ka nevainību zaudējusi 27 gadu vecumā

FOTO: Supermodele Adriana Lima atklāj, ka nevainību zaudējusi 27 gadu vecumā
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 28.10.2013. 15:54

Pirmā reize seksā jeb nevainības zaudēšana ir kaut kas īpašs. Kāds cilvēks labprātāk vēlas savu pirmo reizi “pietaupīt” īstajai mīlestībai, savukārt cits vēlas aktīvāk nodarboties ar seksu, lai, liekoties gultā ar savu lielo dzīves mīlu, jau varētu parādīt visu, ko iemācījies līdz šim. Interesanti, ka arī dažas pirmā lieluma zvaigznes ar dzimumdzīves sākšanu nav steigušās. 

 

 

Seriāla “Glee” zvaigzne Metjū Morisons (Matthew Morrison) nevainību zaudēja 21 gada vecumā. Aktieris stāsta, ka koledžas laikā pievienojās "Bībeles klubiņam" un viens no šīs apvienības galvenajiem noteikumiem bija savas nevainības taupīšana. 

 

 

Grupas “Coldplay” solists Kriss Mārtins (Chris Martin) 22 gadu vecumā sāka savu dzimumdzīvi. “Bija dažādas reliģiska rakstura problēmas un vēl šādas tādas "muļķības". Kad biju jaunāks, tad man arī ar meitenēm īsti neveicās,” - stāsta mūziķis.

 

 

Aktrise Tīna Feja (Tina Fey) savu pirmo reizi piedzīvoja 24 gadu vecumā. Pati Tīna atzīst, ka nav spējusi atdot “savu puķi”, jo vecāki viņu audzinājuši stingri. Viņi esot mācījuši, ka pret sevi un savu ķermeni vajag izturēties ar cieņu.

 

 

Dziedātāja Džesika Simpsone (Jessica Simpson) nevainību zaudēja savā kāzu naktī, tobrīd esot 22 gadus veca. Savā realitātes šovā “Newlyweds: Nick and Jessica” māksliniece stāstīja: “No savā dzīvē paveiktajām lietām, visvairāk lepojos, ka nevainību zaudēju kāzu naktī un šajā brīdī biju kopā ar cilvēku, kuru mīlu vairāk par visu pasaulē,” - atklāta ir Džesika.

 

 

Viens no amerikāņu popgrupas “Jonas Brothers” dalībniekiem Kevins Džonass (Kevin Jonas) sevi taupīja kāzām un 22 gadu vecumā zaudēja nevainību. “Nebija vērts gaidīt to īpašo reizi. Pēc pirmās reizes es biju pārsteigts – un tas ir viss? Biju gaidījis kaut ko vairāk,” skeptisks ir Kevins.

 

 

Šķiet, ka pats pārsteidzošākais ir seksīgās supermodeles Adrianas Limas “veikums”. Lai arī ikdienā ap viņu spieto ļoti daudz kārumnieku un pielūdzēju, skaistule nevainību zaudēja pēc kāzām, 27 gadu vecumā, kad apprecējās ar basketbolistu Marko Jariču (Marko Jaric).

 

 

Dziedātāja Bejonsē 21 gada vecumā zaudēja nevainību un vaininieks bija viņas šī brīža dzīves biedrs, reperis Jay-Z. “Man bija dažādas aizraušanās tīņu vecumā, bet seksa nebija. Kopš tā laika man ir bijis tikai viens draugs – Džejs. Tāpēc droši var teikt, ka viņš ir mans pirmais un vienīgais,” atklāj Bejonsē.

 

 

25 gadus vecais amerikāņu futbola komandas “New York Jets” pussargs Tims Tebovs (Tim Tebow) joprojām ir nevainīgs. Viņš ir ļoti reliģiozs cilvēks un ciena visas paražas, tāpēc savu pirmo reizi vēl nav piedzīvojis. Spēlētājs ir stingri noteicis – kamēr neapprecēšos, nebūs arī seksa!

 

 

Arī amerikāņu vieglatlēte Lolo Džonsa (Lolo Jones) ir nevainīga un “taupa” sevi kāzām. 30 gadus vecajai sportistei ir visai veselīga attieksme pret seksu: “Mani ir mēģinājuši pierunāt stāties intīmos sakaros. Daži vīrieši teica, ka pēc seksa ar viņiem, es skriešu ātrāk. Mana atbilde bija vienkārša – tikai tad, ja apprecēsi mani! Es uzskatu, ka šī ir dāvana, ko atstāšu savam vīram.”

 

 

Aktrise Tamera Movrija-Hauslija (Tamera Mowry-Housley) nevainību zaudēja 29 gadu vecumā. Māksliniece stāsta, ka viss ir pateicoties reliģijai. Pāris gadus dzīvojusi celibātā, līdz apprecējās. 

 

 

ASV TV sejas Lidijas Maklaflinas (Lydia Mclauglin) pirmā reize bija 25 gadu vecumā. Pati daiļava gan atzīst, ka “šo un to”, kopā ar savu draugu, jau darījuši pirms kāzām, tomēr tas nebija īsti definējams kā sekss. Katrā ziņā, ar šādām izklaidēm, vieglāk bijis palikt nevainīgai.