RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Keitija Perija apsteigusi Džastinu Bīberu un kļuvusi par populārāko Tvitera lietotāju

Keitija Perija apsteigusi Džastinu Bīberu un kļuvusi par populārāko Tvitera lietotāju
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 06.11.2013. 12:59

Džastinam Bīberam (Justin Bieber) šogad vairākas reizes nācies nokāpt no sociālo tīklu troņa. Vispirms dziedātāja Rihanna apsteidza Bīberu video vietnē Youtube kā visskatītāko profilu, bet tagad Keitija Perija (Katy Perry) apsteigusi viņu arī Tvitera sekotāju skaita ziņā. 

 

Tagad Keitijai ir 46,54 miljoni sekotāju, bet Džastinam šobrīd ir 46,51 miljons elku Tviterī. Interesanti, ka tieši šajās dienās Perija apsteidza Bīberu arī sociālajā vietnē Facebook – 59.26 miljoni pret 57,28 miljoniem Bībera “draugiem”.

 

 

Interesanti, ka tikai šogad Bībers iekaroja sociālo tīklu pasauli, kad apsteidza ilggadējo sociālo tīklu ikonu Lady Gagu.

 

Ja Lady Gagai un Bīberam sekotāju skaits ir sarucis, tad Perijai tas tikai pieaug. To var izskaidrot ar to, ka, piemēram, Gagas jaunais hīts “Applause” ir saņēmis īpaši negatīvu vērtējumu no mūzikas kritiķiem, ko lieliski var redzēt arī jaunākajos mūzikas topos. Savukārt Bībers pēdējā laikā ir izcēlies ar ļoti daudz negācijām publiskajā telpā, kas pēc tam tiek plaši apspriestas mediju vidē, tostarp, nulle kā notikušajā koncertā dziedātājam trāpīja kāda skatītāja mestā ūdens pudele.

 

 

Kamēr abi tuvākie konkurenti cīnās ar dažāda rakstura problēmām, Perija ar savu jaunāko singlu “Roar” iekaro gan topu virsotnes, gan jaunus fanus! Interesanti, cik ilgi Perija noturēsies sociālo tīklu karalienes statusā?